28 mart. 2014 | 12:10

Cine-i mai tare în boxe? HTC One M8 vs Sony Xperia Z2 [VIDEO]

ACTUALITATE
Cine-i mai tare în boxe? HTC One M8 vs Sony Xperia Z2 [VIDEO]

Dacă tot consumăm din ce în ce mai mult conţinut multimedia pe mobile, cei de la Btekt au comparat puterea audio a unui vs Sony Xperia Z2.

HTC One M8 vs sony xperia Z2

Ecranele din ce în ce mai mari de la smartphone-urile actuale ne provoacă să urmărim din ce în ce mai multe filme pe micul ecran. Indiferent că este vorba de clipuri de pe YouTube sau filme de pe HBO Go, imediat după ce aţi pornit redarea, aţi realizat că puterea difuzoarelor este la fel de importantă precum calitatea ecranului.

Pentru că HTC şi Sony se numără printre puţinele companii care se laudă cu sisteme audio inovative implementate în vârfurile lor de gamă actuale, cei de la Btekt au filmat o comparaţie între un HTC One prima generaţie, un HTC One M8 şi un Sony Xperia Z2. În cazul producătorului taiwanez, sunetul de la este asigurat de un sistem stereo BoomSound amplasat pe partea din faţă a carcasei. Japonezii se laudă cu un sistem S-Force Front Surround în cazul Xperia Z2.

Testul HTC One M8 vs Sony Xperia Z2 constă în redarea mai multor tipuri de conţinut audio la volum maxim sau foarte aproape de maxim cu scopul formării unei opinii obiective. Deşi în urma vizionării sunt mari şanse să ajungeţi la aceeaşi concluzie, HTC One M8 câştigă acest test, dar nu într-un mod foarte radical. Sunetul pare să fie un pic mai puternic şi mai clar, în anumite circumstanţe, dar trebuie avut în vedere faptul că Xperia Z2 este un dispozitiv rezistent la scufundări, motiv pentru care difuzoarele sale sunt totuşi mai izolate.

Per ansamblu, astfel de clipuri vă ajută să luaţi o decizie informată, mai ales dacă vă aflaţi printre cei care ascultă muzică la telefon sau care, pur şi simplu, vorbesc mult pe difuzor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele