27 mart. 2014 | 12:00

HTC One M8 este deja victima unor ironii şi a unor teste de anduranţă [VIDEO]

TEHNOLOGIE
HTC One M8 este deja victima unor ironii şi a unor teste de anduranţă [VIDEO]

Având în vedere că putea fi cumpărat aproape instantaneu după ce a fost lansat, are deja parte de glume pe seama sa şi de câteva teste.

htc-one-m8-vs-oneplus-one comparatie anduranta rezistenta

OnePlus este o companie tânără formată dintr-o echipă de foşti directori la Oppo. Deşi aceştia nu au încă nici un telefon pe piaţă, promit să capteze atenţia doritorilor cu un prim smartphone pe 23 aprilie, luna viitoare. Fără a şti cineva cum arată respectivul terminal sau din ce este realizat, la scurt timp după lansarea , cei de la OnePlus au publicat imaginea de mai sus. Aceasta scoate în evidenţă faptul că OnePlus One joacă în altă ligă la capitolul configuraţie hardware şi nici măcar nu este mai scump, se rezumă la aproximativ 400 de dolari în loc de peste 600. Această imagine a fost postată pe pagina de Facebook a OnePlus sub tag-ul ,,#NeverSettle” – ,,Niciodată nu faceţi compromisuri.”

Tot la un interval de timp foarte scurt după lansarea noului HTC One M8, au început să circule pe internet primele teste de anduranţă cu tânărul aparat. Dacă vă aflaţi printre cei care nu iau decizia achiziţiei unui smartphone până nu se lămuresc cât de rezistent este la trânte şi diverse gesturi agresive, clipurile de mai jos vă vor răspunde la toate întrebările.

Ca un mic detaliu, înainte să vă formaţi o părere proastă despre gadget, în urma vizionărilor, reţineţi că niciodată cei de la HTC nu s-au lăudat că noua lor creaţie poate fi scufundată sub apă sau dată de pământ. Evident, dacă luăm însă în calcul evenimentele neplăcute prin care poate trece involuntar un telefon, un pic de rezistență nu trebuie trecută cu vederea.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele