26 mart. 2014 | 17:04

HTC One M8 și o reclamă cu mult ”bla, bla”, la propriu

ACTUALITATE
HTC One M8 și o reclamă cu mult ”bla, bla”, la propriu

Ieri a fost lansat noul HTC One M8, astăzi este disponibilă prima reclamă pentru acest dispozitiv, reclamă care beneficiază de pe urma imaginii lui Gary Oldman.

Reclama HTC One M8

Tupeistă și puțin arogantă, reclama însumează în doar câteva cuvinte încrederea pe care compania o are în noul dispozitiv. Am putea judeca acest clip la rece spunând că HTC se bazează prea mult pe opinia utilizatorilor și pe dorința acestora de a deține un dispozitiv cu o construcție premium din aluminiu și cu o serie de specificații, să spunem, ”obișnuite” pentru nivelul la care ne aflăm. Dacă pentru Apple a funcționat, de ce nu ar fi la fel și pentru HTC, nu?

Păi, Apple a plecat de la început pe acestă premiză, investind mai mult în design și în funcționalitate decât în hardware, pe când HTC face această schimbare de puțină vreme, de la o multitudine de dispozitive mai slabe și de la o serie de probleme pe care le-a avut în trecut. Din câte știu, uneori este mai greu să schimbi opinia deja formată a utilizatorului decât să creezi o impresie bună de la început. Adevărul este că, dacă reușești să le schimbi opinia, acei utilizatori vor rămâne fanii tăi multă vreme.