08 ian. 2014 | 13:30

CES 2014: Fără glumă, 50 Cent s-a apucat de căşti Star Wars oficiale

ACTUALITATE
CES 2014: Fără glumă, 50 Cent s-a apucat de căşti Star Wars oficiale

În cazul în care căştile recente nu reprezentau deja nişte accesorii de modă, SMS Audio, compania lui 50 Cent, va lansa noi modele de căşti .

50 cent sms audio star wars headphone

La scurt timp după ce Dr. Dre dădea lovitura cu căştile sale Beats By Dr.Dre Studio, 50 Cent sau Curtis Jackson, dacă vă place mai mult numele său real, a intrat în aceeaşi piaţă de produse cu a sa companie . Chiar dacă nu a reuşit să creeze un brand la fel de popular precum Beats Audio, 50 Cent s-ar putea să dea lovitura cu noua sa colaborare.

Mai sus vedeţi primele căşti Star Wars oficiale create, desigur, în colaborare cu Lucasfilm. Deoarece se pare că George Lucas nu a explotat încă suficient această franciză, fanii popularei serii SF pot ,,investi” într-o pereche de căşti cu echipa favorită dintre patru opţiuni diferite. Construite pe designul căştilor Street, lansate în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, noile modele vor putea fi achiziţionate cu blazonul Stormtrooper, Rebel Alliance, Boba Fett şi Imperial. Cum se întâmplă de obicei cu produsele oficiale Star Wars, acestea vor fi ediţie limitată, vor veni în pachet cu certificate de autenticitate şi alte câteva suveniruri specifice seriei de filme cu acelaşi nume.

Dacă v-aţi decis deja care este cea mai apropiată de sufletul vostru, nu mai trebuie decât să aşteptaţi până în primăvară pentru a cheltui 200 de dolari pe o pereche de căşti Star Wars.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele