23 dec. 2013 | 13:07

Star Wars: Knights of the Old Republic va deveni o aplicație universală pentru iOS

ACTUALITATE
Star Wars: Knights of the Old Republic va deveni o aplicație universală pentru iOS

Unul dintre cele mai iubite jocuri Star Wars, knights of the Old Republic a fost motivul pentru care mulți și-au pierdut orele cu iPad-ul în mână, neinteresați de ce se întâmplă în jurul lor.

Star Wars Knights of the Old Republic

Se pare că Aspyr Media, creatorul jocului are planuri mari pentru acesta și vpa lansa un update destul de semnificativ pentru Star Wars: Knights of the Old Republic, fâcând-ul disponibil pe toate dispozitivele cu iOS. Star Wars va putea fi jucat acum și pe iPhone, chiar și pe iPhone 4S sau iPod Touch generația a 5-ea. utilizatorii vor putea rula jocul fără probleme pe aceste dispozitive, modificările engine-ului permițând acest lucru. Dispozitivele Apple cu A7 vor beneficia de adăugarea elementelor de iluminare și umbre, jocul oferind o experiență mai imersivă în acest mod.

Jocul Knights of the Old Republic va putea beneficia de asemenea de avantajul dispozitivelor Apple cu rezoluție mare a ecranului, cum sunt ultimele generații de iPad. Probabil că printre cititorii noștri nu se află chiar atât de multe persoane pasionate de acest joc, însă cu siguranță aceia care l-au încercat vor fi încântați de acest update. Pe aceștia îi așteptăm și în rubrica de comentarii să ne spună impresiile despre joc.