12 ian. 2012 | 20:22

Rapperii sunt activi. Si 50 Cent si-a facut casti wireless – Sync by 50

ACTUALITATE
Rapperii sunt activi. Si 50 Cent si-a facut casti wireless - Sync by 50

Un pas natural, considera Curtis Jackson alias 50 Cent, este implicarea in domeniul tehnologic a rapperilor de renume mondial. La fel ca Dr Dre cu ale sale Beats by Dre, acele casti care apar in mod agasant in aproape orice videoclip nou lansat in SUA, 50 Cent lanseaza si el o pereche de casti la un pret pe masura.

Spre deosebire de Beats, castile lui 50 Cent sunt wireless. Numele este SMS Audio by 50 Cent. Ideea a plecat de la dorinta artistului ca utilizatorul sa experimenteze muzica la calitatea la care este creata – astfel, castile de consumer sa detina performante asemanatoare celor de studio.

Primul model, Wireless Sync by 50 va costa 399 dolari, iar Wired Street by 50 va fi de 299 dolari, ambele gasindu-se pe site-ul oficial www.smsby50.com. Castile wireless se pot conecta in numar de 4 la aceeasi sursa de sunet si promit o autonomie ridicata, dar si o calitate de neegalat.

Suntem constienti, cred, ca in mare parte pretul reflecta brand-ul, insa apreciez foarte mult faptul ca sunt construite dintr-un polymer foarte elastic si rezistent. Puteti observa in clipul de mai jos cum le rasuceste Curtis.

Un alt punct de vedere interesant si care aduce bine la marketing este faptul ca o mica parte din veniturile obtinute din vanzarea acestor casti vor fi donate asociatiei de caritate FeedingAmerica.org. 50 Cent este constient ca nici situatia sociala a Statelor Unite nu este prea buna.