05 aug. 2014 | 11:35

Bitdefender Total Security 2015, lansat și în România

ACTUALITATE
Bitdefender Total Security 2015, lansat și în România

Bitdefender lansează versiunea 2015 a suitei de produse de securitate. Disponibil în Statele Unite de la începutul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 ajunge acum și la utilizatorii din România.

Bitdefender Antivirus 2013

Bitdefender integrează, de asemenea, modulul Wallet, ce securizează datele sensibile, pe care le ține la îndemână cu ajutorul browser-ului securizat Safepay. Iar noul Quick Vulnerability Scanner avertizează în privința software-ului neactualizat și vulnerabil sau asupra setărilor nesigure ale sistemului, potrivit unui comunicat Bitdefender, remis playtech.ro.

OneClick Optimizer menține viteza de rulare a sistemului la nivel maxim, iar tehnologia Bitdefender Photon se adaptează gradual pentru a îmbunătăți vizibil performanța.

Playtech te-nvață – cum alegi cel mai bun antivirus pentru calculatorul tău. 

Modulul Autopilot, perfecționat de-a lungul celor 10 ani de experiență în lupta împotriva amenițărilor cibernetice, ia automat cele mai bune decizii de securitate, fără intervenția utilizatorului. Raportul de securitate informează asupra a tot ce se întâmplă cu sistemul și oferă informații care ajută utilizatorul să ia cele mai bune măsuri pentru siguranța sa online.

Recunoscute și premiate trei ani la rând de către analiștii independenți pentru cea mai bună protecție, cele mai noi produse Bitdefender vin echipate cu noua tehnologie Profiles, care analizează activitatea desfășurată de utilizator și autoreglează setările și resursele pentru a susține fiecare tip de acțiune.

Suita de programe de securitate costă 260 de lei. Dacă vreți varianta Internet Security, aceea costă 220 de lei.

Ai Windows XP? Aceștia sunt cele mai bune programe antivirus pentru tine. 

Vlad Andriescu este Redactor-Șef, start-up.ro. Când nu e în căutarea următorului Steve Jobs, scrie despre trecut și viitor. vezi toate articolele