08 apr. 2013 | 11:00

Prima reclama la Facebook Home iti pastreaza amintirile vii

ACTUALITATE
Prima reclama la Facebook Home iti pastreaza amintirile vii

va avea nevoie de cateva reclame pentru ca utilizatorii sa inteleaga ce face, iar Airplane este prima din aceasta serie.

Facebook Home Airplane reclama

Dupa ce ne-a „speriat” acum doi ani cu o reclama la primul asa zis telefon Facebook cu mebrii formatiei Blink 128 in rolul principal, compania americana incearca sa imbrace in haine frumoase functionalitatea noului produs al sau, intitulat Facebook Home.

Un pic agresiv vizual, clipul de aproximativ un minut face o treaba cat se poate de buna in a transmite privitorului impresia ca Facebook Home este solutia perfecta pentru a fi in permanenta la curent cu ce fac prietenii tai si pentru a-i avea tot timpul cu tine in deplasari prin intermediul ecranului principal de la smartphone. In acest caz particular . Daca ati vazut insa prezentarea Facebook, ati  aflat ca interfata respectiva ruleaza la fel de bine si pe un Galaxy S III, HTC One, HTC One X, HTC One X+, Galaxy S4, Note II.

Chiar daca nu scoate in evidenta o parte semnificativa din functiile cu care vine noua interfata de Android, reclama de mai jos merita cu siguranta macar o vizionare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele