Zvonul care zguduie lumea mondenă: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în secret

Zvonul care zguduie lumea mondenă: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în secret

Se zvonește că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în secret. De altfel, după scena care a împănzit internetul, în care impresara îi aplică un pumn lui Dan Alexa, lucru care accentuează zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu, acum se aude și că cei doi au divorțat, iar Reghecampf are și el o relație.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în mare secret

Zvonul care zguduie lumea mondenă: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în mare taină. Scena în care impresara îi dă un pumn în figură lui Dan Alexa, sâmbătă seară, este și acum în ochii lumii. Întâmplarea demonstrează, încă o dată, că zvonurile conform cărora cei doi ar forma un cuplu, se apropie de adevăr. Conform click.ro, impresara ar fi o femeie liberă de câteva luni, aceștia separându-se în mare secret. La rândul lui, și Laurențiu Reghecampf ar avea o relație. Prin lumea fotbalului se vorbește că impresara este o femeie liberă de câteva luni.

„Ana şi Laurenţiu au divorţat de câteva luni. Cei doi au hotărât însă să nu spună nimic despre acest lucru, şi asta pentru că au proiecte şi afaceri care le aduc foarte mulţi bani. În aceste business-uri nu ar da bine să se ştie că sunt divorţaţi, deci relaţia aceasta a lor acum este doar de imagine. Au rămas în relaţii foarte bune, îşi petrec timpul cu copiii, ea mai merge la el în Dubai, dar în calitate de fostă nevastă”, declară o sursă pentru publicație numită mai sus.

Zvonul care zguduie lumea mondenă: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în secret
În lumea fotbalului se vorbește că cei doi au divorțat

Cât despre statutul lui Reghe, nici el nu e un bărbat singur. „Laurenţiu ştie de Alexa. Dar de ce l-ar deranja? Are şi el o iubită tinerică, foarte frumoasă, şi ca să vedeţi că fata nu e vreo aventură, i-a făcut un salon de înfrumuseţare pe Dorobanţi”, au declarat persoane din anturajul celor doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI