Zona din România îngropată sub nămeți. Zăpada are aproape 1 metru VIDEO

Zona din România îngropată sub nămeți. Zăpada are aproape 1 metru VIDEO
In mai multe zone din Romania a nins mult

S-a aflat că o zonă din România este îngropată sub nămeți. Zăpada are aproape 1 metru în zonă. Unde s-au înregistrat căderi masive de zăpadă, citiți în articolul de mai jos.

O zonă cunoscută din țară, îngropată în zăpadă. Oamenii abia au reușit să își deszăpezească autoturismele

O zonă din România este îngropată sub zăpadă. Stratul de nea măsoară aproximativ  1 metru. Iarna a pus stăpânire pe zona montană. Spre exemplu, staţiunea Rânca a fost aproape îngropată în zăpădă, troienele ajungând la aproape la un metru.

Şi în Maramureş a nins foarte mult în ultimele zile, însă drumarii nu se grăbesc să iasă la deszăpezit drumurile. Astfel, autoturismele abia circulă prin Pasul Gutâi, iar pe alte drumuri zeci de TIR-uri sunt blocate.

Drumarii nu au ieșit să curețe drumurile de zăpadă

De asemenea, la Rânca a nins puternic, iar stratul de zăpada a atins circa un metru în unele zone. Oamenii abia au reușit să-și mai deszăpezească autoturismele îngropate sub stratul gros de nea.

Deszăpezirea s-a făcut foarte greu. Intervenția utilajelor a fost dificilă din cauza autoturismelor care erau parcate pe șosea. Astfel, supărați, localnicii l-au aprostrofat pe primarul localității.

Și în Maramureș a nins mult. Nici drumarii din această zonă nu au ieșit să curețe șoselele

În Maramureș, pe DN 18 care străbate Pasul Gutâi, autovehiculele abia au putut circula prin troienele care acopereau în întregime drumul. De altfel, aceeaşi situaţie a fost întâlnită în mai multe zone din judeţul Maramureş. Aici, drumarii nu s-a îmbulzit să iasa cu utilajele la deszapezire.

De asemenea, pe DN 18 B, drumul care face legătura între Baia Mare și Tg Lăpuș, tirurile nu au mai putut înainta pe Dealul Groșului, iar la Cărbunari o mașină a derapat și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Meteorologii au vești proaste. Ce anunță ANM pentru următoarele 4 zile

În plus, veștile despre vreme sunt proaste. Meteorologii avertizează că vremea se va răci în următoarele patru zile.

Discutăm de temperaturi în zonele despresionare, sub -13 grade Celsius, până la cel mult -3 grade Celsius în zona litoralului. Nu în ultimul rând valori la nivelul maximelor care să se situeze în general între -6 până la cel mult două grade Celsius.

Temperaturile scad drastic începând cu zilele de sâmbătă și duminică

Sâmbătă şi duminică, precum şi cele două zile de la începutul săptămânii viitoare, valorile vor fi în scădere, mult mai accentuat’‘, a declarat Elena Mateescu, director Administrației Naționale de Meteorologie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI