18 iul. 2023 | 11:45

Zodiile protejate de Dumnezeu la final de iulie 2023. Mihai Voropchievici: Divinitatea e lângă aceşti nativi

Horoscop
Zodiile protejate de Dumnezeu la final de iulie 2023. Mihai Voropchievici: Divinitatea e lângă aceşti nativi

În luna iulie, Universul le va zâmbii mai multor zodii. Pe tot parcursul lunii, mai mulți nativi din zodiac vor fi protejați de Dumnezeu. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul unei intervenții televizate, care sunt zodiile care vor fi lovite de noroc.

Vărsător

Luna iulie le aduce Vărsătorilor noi oportunități. Este posibil ca aceștia să primească o ofertă mai bună de job. Sunt șanse mari ca nativii acestei zodii să-și dea seama ce vor să facă cu viața lor. Mihai Voropchievici susține că este posibil ca Vărsătorii să se îndrăgostească de propria lor carieră. Pe lângă împlinire pe plan profesional, luna iulie le va aduce împlinire și pe plan personal. Vărsătorii care sunt singuri își vor găsi sufletul pereche.

Leu

În toată luna iulie, Leii vor avea parte de motive de bucurie. Veștile care le așteptau de la începutul anului le vor primi. Sunt șanse mari ca Leii să fie avansați și să primească o poziție pe care de mult și-o doreau. Pe lângă promovarea mult așteptată, este posibil ca aceștia să primească o ofertă de job avantajoasă.

Luna iulie le va aduce nativilor acestei zodii mult noroc. Oportunitățile care se vor ivi le vor aduce acestora împlinire. Și pe plan personal, Leii vor fi împliniți. Sunt șanse mari ca aceștia să-și cunoască sufletul pereche.

Te-ar putea interesa și: În ce luni vei avea cel mai mare noroc la final de 2023, în funcție de zodie. Când vei avea ghinion

Taur

Și Tuarii se numără printre norocoșii lunii iulie. Pe parcursul acestei luni, Tuarii vor avea ocazia să-și îndeplinească o serie de dorințe. Și aceștia, la rândul lor vor primii o ofertă mai bună de job. Luna aceasta, nativii acestei zodii vor pune la punct câteva planuri pentru viitor.

Eforturile depuse de Tuari i-au adus aici. Însă, este important să mențină un echilibru între muncă și viața personală. Din acest motiv, este recomandat să mergeți într-o excursie.

Scorpion

Universul le va zâmbi și Scorpionilor și îi va ajuta să-și ducă la îndeplinire toate scopurile pe care și le propun. Luna iulie vine pentru aceștia cu progrese în carieră. Vor fi implicați în proiecte care le vor scoate în valoare calitățile. Pe lângă faptul că vor fi observați, aceștia vor primi și o sumă mai mare de bani. În următoarea perioadă, nativii acestei zodii vor acorda mai multă atenție parternerului.

Te-ar putea interesa și: Horoscop rune 17-23 iulie 2023. Zodia care primește ajutor divin, anunțul lui Mihai Voropchievici

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Se schimbă radical Bacalaureatul. Cum va fi structurat examenul
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Se confiscă și iei amendă. N-ai voie să strângi așa ceva în propria curte. Poliţia face razii
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro