Horoscopul lunii octombrie cu Cristina Demetrescu. Ce probleme vor avea zodiile: „Tot răul este spre bine”

Horoscopul lunii octombrie cu Cristina Demetrescu. Ce probleme vor avea zodiile: „Tot răul este spre bine”
Horoscopul lunii octombrie cu Cristina Demetrescu. Celebrul astrolog anunță schimbări majore pentru acești nativi.

Horoscopul lunii octombrie cu Cristina Demetrescu. Celebrul astrolog anunță o perioadă plină de povocări pentru unele semne zodiacale. Se poate ajunge chiar la sinucidere pasională sau crimă pe același fond, cel al sentimentelor foarte puternice. Însă tot răul pare să anunțe un suprem bine. Află în rândurile de mai jos ce rezervă astrele pentru zodia ta.

Horoscopul lunii octombrie cu Cristina Demetrescu

Horoscopul lunii octombrie. Octombrie nu va fi nici pe departe o lună ușoară pentru zodii. Multe dintre acestea se vor confrunta cu adevărate provocări în următoarele săptămâni. Totul în circumstanțele în care va avea loc o eclipsă ce se va produce cu tot cu planeta Venus.  Acest fenomen aduce cu sine schimbări chiar și în cadrul relațiilor interumane.

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat că în luna octombrie va avea loc o împrăștiere de planete prin toate semnele zodiacale. Acest lucru înseamnă că zodiile urmează să își împrăștie energiile peste tot sau că vor rezolva anumite situații de conflict apelând la abilitățile de care dispun.

Eclipsa cu Venus dă naștere dificultăților pe plan romantic. Astfel, persoanele care sunt implicate în relații s-ar putea să experimenteze sentimente de gelozie sau emoții extrem de pasionale. Unele circumstanțe ar putea să conducă și la gesturi extreme. Astrologul Cristina Demetrescu nu s-a ferit să anunțe la PRO TV că ar putea să aibă lo chiar și sinucideri sau crime pasionale, pe fondul emoțiilor greu de gestionat.

Cu ce se vor confrunta zodiile în următoarele săptămâni

Berbec. Pentru această zodie, Venus este o adevărată bucurie. Planeta anunță liniștirea apelor în familie sau în relațiile de cuplu. Partenerii vor ajunge, în sfârșit, la un consens în legătură cu o situație mult dezbătută de-a lungul timpului. Eclipsa cu Venus poate să conducă și la câștiguri financiare semnificative.

Taur. Taurul are o lună foarte bună din punct de vedere al sănătății, primește vești bune și se liniștește. Are inspirație. Din punct de vedere profesional sunt unii nativi care au idei creative de pe urma cărora ar putea să scoată și profit. În plan conjugal este Eclipsa s-ar putea să apară gelozii, tensiuni. Cuplurile pot să ajungă în puncte critice și să se pună problema chiar de amenințări cu despărțirea și divorțul”, a spus celebrul astrolog.

Gemeni. Gemenii se vor bucura de o lună extraordinară din punct de vedere romantic. S-ar putea, însă, ca la un moment dat să descopere că au de luptă cu depresia sau cu alte afecțiuni cu rădăcini mai vechi.

Rac. Rachii vor găsi în luna octombrie mai multă liniște sufletească în locuința lor, alături de familie. Femeile care sunt însărcinate trebuie să fie foarte atente la siguranța lor în această perioadă întrucât se vor lupta cu emoții puternice. Și cele care nu își mai doresc sarcina trebuie să mediteze din timp la alegerile pe care vor să le facă.

Decizii importante în viața acestor nativi

Leul. Leul va avea planeta Venus în Casa Comunicării, ceea ce înseamnă că va obține tot ce își dorește prin cuvintele pe care le va rosti. Trebuie să rămână diplomatic și toate ușile se vor deschide pentru el. Eclipsa va determina acești nativi să ia o decizie importantă, precum investirea banilor într-o nouă locuință.

Fecioară. Fecioara are o lună relaxantă din toate punctele de vedere. Mai ales că va câștiga venituri importante și va reuși să își rezolve multe dintre problemele financiare. Va fi o lună cu spor pentru această zodie.

Balanță. Balanța se simte bine în continuare. Se îmbracă bine, primește laude, aprecieri, dar sunt și nativi care se ascund în spatele unei etichete și au impresia că dacă au bani, au tot. Eclipsa le aduce schimbări în plan financiar, dacă ies din zona de confort, au de câștigat”, a spus Cristina Demetrescu.

Scorpioni. Scorpionii nu se vor axa foarte mult pe problemele lor în această lună. Vor lua, însă, decizii care le vor schimba radical parcursul vieții, din cauza eclipsei și a planetei Venus.

Luna octombrie va fi dificilă pentru aceste zodii

Săgetător. Acești nativi se vor bucura de protecție divină în luna octombrie. Datorită eclipsei, care va avea loc pe dependență, persoanele născute în acest semn zodiacal vor reuși să renunțe la vicii, precum alcoolul sau fumatul.

Capricorn. Nativii vor avea o lună importantă din punct de vedere profesional. Datorită efoturilor pe care le-au depus vor obține o promovare sau mai mulți bani. Atenție, însă, la prieteni! S-ar putea să îngreuneze progresul profesional.

Vărsători. Vărsătorii vor călători în luna octombrie. Se vor folosi de fiecare oportunitate pe care o vor avea pentru a evolua din toate punctele de vedere, inclusiv emoțional.

Pești. Peștii vor pune deoparte sume consistente de bani în luna octombrie. Vor deveni, însă, mai secretoși decât sunt de obicei. Acest lucru ar putea să declanșeze unele tensiuni în relația de cuplu sau în viața de familie. Partenerii vor avea suspiciuni privind comportamentul nativilor.