01 feb. 2022 | 08:32

Zodiile care vor schimba tot până la sfârșit de lună. Ce decizii trebuie să ia pentru mai mulți bani în 2022

Horoscop
Zodiile care vor schimba tot până la sfârșit de lună. Ce decizii trebuie să ia pentru mai mulți bani în 2022
Zodiile care vor schimba tot pana la sfarsit de luna

Pe 24 ianuarie, Marte va intra în zodia Capricornului şi va sta acolo până pe 6 martie, lucru care ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte, spun astrologii. Iată care sunt semnele zodiacale care vor trebiui să facă mari schimbări în viața lor. Verifică și tu dacă te numeri printre cei doi nativi care se află, acum, în centrul atenției.

Care sunt cele două zodii care vor lua decizii drastice pe plan financiar

Atunci când planeta Marte intră în zodia Capricornului, astrul obligă semnele zodiacale să facă anumite schimbări în viețile lor. Doi dintre nativii horoscopului european vor fi nevoiți să ia nişte decizii grele, unele chiar drastice, pentru a schimba situaţia. Când Marta va intra în Vărsător, pe 6 martie, lucrurile se vor relaxa.

Două dintre semnele zodiacului vor trebui să schimbe modul în care privesc banii dacă vor ca lucrurile să le meargă strună pe plan financiar.

Aceștia vor să aibă control deplin asupra vieții lor, însă, din păcate, astrele au alte planuri pentru acești doi nativi. Este vorba despre cei născuți în zodia Gemeni și nativii Săgetător.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sau cei care au ascendentul în această zodie de aer vor avea de luat decizii dificile în ceea ce privește situația lor financiară. Au anumite probleme cu banii, iar discuțiile în familie nu întârzie să apară. Ajungi să te certi cu cei dragi din pricina banilor, lucru pe care nu prea l-ai făcut până acum.

Gemenii sunt firi vesele și extrovertite, iar atunci când nu primesc toată atenția la care râvnesc apar primele probleme pe plan personal. Astrele vă sfătuiesc să puneți bani deoparte, în această perioadă, și să evitați conflictele cu părinții, partenerul de viață sau cei mai buni prieteni.

Săgetător

În aceeași situație se află și persoanele născute în zodia Săgetător sau cei care au ascendentul în semn de foc. Banii vorbesc, iar în cazul lor, problemele financiare nu întârzie să apară.

„Marte în Capricorn zice „da, cheltuie şi tu, dar nu pe o bluză sau ceva inutil, ci pe un obiect care să te ţină toată viaţa. Dacă până în martie, cumpăraţi ceva durabil, investiţi într-un fond, Marte în Capricorn o să vă ajute de minune. Dar dacă îi cheltuiţi pe prostioare, se duc banii pur şi simplu.”, scriu cei de la astrosens.ro.

Indicat este să puneți bani deoparte pentru zile negre, la sfatul celor apropiați din jurul vostru. Nativii din Săgetător nu acceptă sfaturi cu ușurință, dar, de data aceasta, este în interesul lor.

Parteneri
Ce semnificație au florile pe care Dana Budeanu le-a dus la înmormântarea fostei soacre
Redactia.ro
„Chec sofisticat”, o rețetă delicioasă pentru toată familia. Ingredientele care îi oferă un gust deosebit
Click.ro
Suspecții în cazul atentatului cu bombă din Arad au fost identificați după trei ani. Fiica milionarului ucis, principala suspectă
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Replica de milioane pe care Teo Trandafir i-a dat-o Danei Budeanu, după ce stilista a spus despre vedeta TV că 'se îmbracă pilaf'
Unica.ro
Maioneza fără ouă. E ieftină și delicioasă
EVZ.ro
Mădălina Pamfile, noi declarații după ce a fost prinsă băută la volan și încătușată: „M-a deranjat mai mult inconștienta mea”. Ce urmează să se întâmple în cazul fostei asistente TV
Spynews
Oana Pellea o face praf pe Alina Ceușan: Câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate
Capital.ro
Ce a comentat Mihai Bendeac despre rochia de mireasă, de 80 de euro, a lui Theo Rose: "Femeia asta...". Reacția lui a stârnit internauții
Avantaje
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Mediaflux
Reacția Danei Badea după ce fostul ei a anunțat că se căsătorește! Acum, Alin a dezvăluit că iubita lui, Sibel, e însărcinată și urmează să mai aibă un copil
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro