03 aug. 2024 | 08:14

Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare începând cu 5 august. Mercur Retrograd le aduce numai necazuri timp de două luni

Horoscop
Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare începând cu 5 august. Mercur Retrograd le aduce numai necazuri timp de două luni
Zodiile care vor fi afectate de Mercur Retrograd

Astrele ne spun că Mercur Retrograd va avea un impact semnificativ asupra unor nativi, din păcate, nu într-un mod pozitiv. Efectele vor începe să apară de luni, 5 august.

Zodiile afectate de Mercur Retrograd

Prima săptămână din luna august nu vine cu vești bune pentru următorii nativi. Mercur Retrograd va avea un impact negativ asupra lor, pe tot parcursul lunii. Vor experimenta diferite stări și emoții cu care nu s-au mai întâlnit până acum.

  • Berbec

Începem cu primul nativ din zodiac, iar veștile nu sunt tocmai bune pentru Berbeci. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la situația lor financiară. Este indicat să nu facă investiții pe care nu sunt siguri. Mai târziu este posibil să le regrete.

De asemenea, începând cu data de 5 august, trebuie să fie mai chibzuit cu banii și să facă economii. Este foarte posibil ca pe viitor să aibă nevoie de câțiva bani puși deoparte, pentru situații neprevăzute.

  • Balanță

Pentru cei născuți în această zodie, astrologii îi sfătuiesc să nu-și facă foarte multe planuri pe viitor, deoarece totul se poate schimba doar într-o secundă.

Balanțele trebuie să ofere sprijin moral persoanelor dragi din viața lor, mai ales dacă acestea se confruntă cu probleme de sănătate. Este cel mai important membru al familiei, iar toate greutățile pică pe el.

  • Scorpion

Și nativii din zodia Scorpion se află pe lista celor afectați de Mercur Retrograd. Astrele îl avertizează și pe el că pot apărea situații neplăcute în familie. Totodată, Mercur va afecta planul amoros, motiv pentru care trebuie să aveți mare grijă cum vă purtați cu partenerul.

Dacă relația a întâmpinat probleme în ultima perioadă de timp, atunci este posibil ca separarea să fie singura soluție, din păcate.

  • Pești

Nativii din zodia Pești trebuie să fie atenți la chestiunile administrative. Dacă au o afacere trebuie să fie aibă mare grijă la finanțe, deoarece există posibilitatea ca bugetul să fie afectat în perioada următoare și să fie înregistrare pierderi.

Parteneri
Tragedie în Poliția Română. Cine este polițistul care a murit electrocutat în a doua zi de septembrie
Redactia.ro
Ce au pățit doi români care și-au petrecut concediul în Grecia. „Profită că nu înțelegem alfabetul lor”
Click.ro
Polonia vrea să doboare rachete ruseşti deasupra Ucrainei. NATO se teme de o escaladare a războiului cu Rusia
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Monica Bîrlădeanu, super sexy în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat iubitul ei, Valeriu Gheorghiță, când a văzut pozele
Unica.ro
Cum să calci hainele fără fier de călcat. Visul oricărei gospodine
EVZ.ro
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Spynews
Se suspendă permisul de conducere! Șoferii care nu mai au drept de circulație
Capital.ro
Împăcare surpriză în showbiz! Formează din nou un cuplu. Gestul făcut de artistă pe scenă, i-a dat de gol. C ei-a transmis public: „Dacă tu nu ai fi...”
Avantaje
Cei doi FII ai lui TRUMP îl TRĂDEAZĂ! Îngrijorare în FAMILIA candidatului
Mediaflux
Karmen Simionescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale. Primele declarații ale fiicei lui Adrian Minune despre separare / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Alin Simoiu a vorbit despre tacticile folosite cu Iustina și Maria. Ce a dezvăluit
Antena 1
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut de șeful Casei de Pensii
Impact.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro