18 iul. 2024 | 08:38

Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august 2024. Se despart de dragostea vieții lor

Horoscop
Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august 2024. Se despart de dragostea vieții lor
Luna august se anunță o lună dificlă pentru anumite zodii

Solstițiul de vară a marcat începutul sezonului pe 20 iunie și se încheie cu Echinocțiul de toamnă pe 22 septembrie, iar astrologii spun că vor apare schimbări importante în viața anumitor nativi, mai ales în luna august. Venirea lunii august ne aduce în atenție care sunt, din păcate, zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august 2024, și care se despart de dragostea vieții lor.

Luna august aduce schimbări în viața personală a acestor nativi

Pluto, planeta puterii, se va afla, de asemenea, în Vărsător pe tot parcursul verii, mai spun astrologii, iar asta înseamnă că unele zodii ar putea experimenta relații karmice sau transformatoare puternice cu prietenii și cunoștințele n această perioadă.

În cazul altor nativi luna august i-ar putea găsi pe unii nativi atrași de persoane foarte puternice, influente sau profunde din punct de vedere psihologic.

Marte se va afla în Taur din 9 iunie până în 20 iulie, încurajând natvii din anumite zodii  să adopte o abordare lentă și metodică a vieții și a relațiilor, iar din 20 iulie până pe 3 septembrie, Marte se aventurează în Gemeni, făcând ca viața lor socială să erupă din nou.

Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august 2024

O lună plină în Vărsător va răsări pe 19 august, despre care se spune că ar putea aduce o mare schimbare pe plan personal pentru anumiți nativi, posibil o nouă conectare cu prietenii, dar vine și cu vești proaste.

În acest context, se pare că vor apare probleme, și astfel astrologii vorbesc despre zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august 2024, și care se despart de dragostea vieții lor.

În același context, astrologii atrag atenția, spunând că luna augst este haotică și ar putea arunca în aer în viața romantică și socială în apropierea acestei perioade.

Berbec

Pentru Berbec, luna august începe cu false promisiuni în dragoste, ceea ce o face una din zodiile ghinioniste ale acestei luni. S-ar putea să  apară probleme importante în relațiile sale existente. Deși te-ai gândit la căsătorie, deoarece sunteți împreună de mult timp, s-ar putea să ai parte de un refuz categoric și să te întrebi de ce.

Ar putea părea puțin frustrant, dar, spun astrologii, vara ar putea aduce ceva entuziasm, deși ar putea fi nevoie de puțină prudență în august din cauza retrogradării lui Venus. Toamna s-ar putea să nu se simtă la fel de plină de evenimente, dar lucrurile s-ar putea condimenta spre sfârșitul anului.

Gemeni

Începutul de lună ar putea fi interesant pentru Gemeni. Deși la începutul anului erau prospecte să apară planuri pentru uniuni și noi întâlniri, în special în primul trimestru, odată cu venirea acestei luni lucrurile sunt cale să se schimbe dramatic.

S-ar putea vorbi chiar de renunțare la o eventuală căsătorie, dar retrogradarea lui Venus din iulie până în septembrie v-ar putea îndemna să vă luați ceva timp pentru a vă gândi la lucruri, în ciuda momentelor grele din august, ceea ce vă va aduce foarte multă suferință.

Luna noiembrie pare promițătoare pentru romantism, dar celelalte luni ar putea necesita unele ajustări și o gestionare atentă.

Scorpion

Pentru Scorpion, deși afară sunt peste 40 de grade, luna august începe un pic rece, mai ales în cazul relațiilor sale amoroase. Deja avut parte în lunile iunie și iulie de unele provocări din cauza inflexibilității și posesivității, și le-au adus mari probleme în dragoste.

August ar putea duce la gânduri de despărțire, așa că este înțelept să reflectați fără a lua decizii pripite. Luna august cere contemplare, dar septembrie aduce înapoi fericirea.

De aici și până la sfârșitul anului, așteptați-vă la surprize precum noi întâlniri, decizii de căsătorie sau surprize romantice.

Capricorn

În luna care vine, Capricornii vor avea parte de mari probleme pe plan sentimental, deși inițial se anunța un an plin de iubire, dar a apărut gelozia. Momentele pasionale cu fluctuații, și chiar despărțiri sunt acum în prim-planul vieții acestor nativi.

În funcție de situație, s-ar putea să se apropie sau să se despartă pentru noi experiențe. Luna următoare îndeamnă la reflecție, și nu aduce, din păcate, momente magice în august 2024.

Septembrie și noiembrie sunt bune, dar octombrie și decembrie necesită mai mult efort pentru reconciliere.

Pești

S-ar putea ca dragostea să nu fie principala ta preocupare în luna august, iar ca rezultat să iei decizia de a renunța la partener, mai ales că tu îți iubești singurătatea.

Celibatarii ar putea experimenta dragostea la prima vedere în această lună, dar depinde doar de ei.

Vara aduce romantism și întâlniri, dar din septembrie, s-ar putea să fiți mai puțin disponibil pentru momente romantice. Noiembrie și decembrie ar putea să vă aducă mai aproape de cineva special.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Ultima oră despre vizele de SUA. Românii nu primesc vești bune
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Cardurile au fost blocate. Românii nu mai au acces la banii de pe carduri: Tichetele au expirat!
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ÎNCEPE RĂZBOIUL TOTAL! Alertă la NIVEL INTERNAȚIONAL
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro