19 aug. 2024 | 08:29

Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024. Au parte de mari necazuri, toamna le aduce numai ghinioane

Horoscop
Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024. Au parte de mari necazuri, toamna le aduce numai ghinioane
Retrogradarea lui Pluto nu este o catastrofă!

Așa cum anumiți nativi vor avea parte de noroc și fericire, se pare că vor exista anumite momente în care alți nativi vor trece prin ceva probleme, spun astrologii. Aceiași specialiști în cititul în astre spun că vom vorbi despre zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024, și care au parte de mari necazuri, iar toamna le aduce numai ghinioane. Află dacă nu cumva și zodia ta este printre ele.

Este timpul pentru introspecție și reflectare

Așa cum deja știm, astrologii ne-au atras atenția asupra unui moment extrem de important astrologic, și anume faptul că între 2 mai și 11 octombrie 2024, Pluto, planeta transformării și renașterii, frânează și devine retrograd.

Retrogradarea lui Pluto nu este o catastrofă, ci mai degrabă este o oprire anuală. Un moment în care să ne apropiem de noi înșine, pentru introspecție și reflectare asupra vârtejului de provocări și schimbări care ne-au cuprins viața în ultimul an.

Dar, într-adevăr, vor exista momente mai pune, sau mai puțin bune, pentru fiecare dintre noi. Important este să știm cum să trecem peste cele rele, deși vorbim despre zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024.

Care sunt zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024

Conform specialiștilor, între 1 septembrie și 11 octombrie, în timp ce Pluton își face ocolul retrograd, planeta se va întoarce în Capricorn pentru o ultimă lovitură, permițându-ne să reflectăm la cât de departe am ajuns și ce bagaje încă mai avem în spate.

Trecerea de la Capricorn la Vărsător ar putea fi un pic ca o lovitură de bici, trecând de la reguli stricte și birocrație la o vibrație mai liber-spirituală. Dar schimbarea este bună, nu-i așa, inclusiv pentru zodiile care vor plânge cu lacrimi amare de la 1 septembrie 2024.

Berbec

Pregătește-te, pentru că retrogradarea lui Pluto ar putea zgudui lucrurile în grupul tău. S-ar putea să vă regândiți rolul în grupul de prieteni sau să vedeți niște schimbări neașteptate în scena voastră socială.

Această retrogradare se referă la relații, rețele sociale și la acele vise mari pe care le urmărești. Așteaptă-te la unele transformări profunde în echipa ta.

S-ar putea să vă luați la revedere de la vechii prieteni care nu mai vibrează cu voi sau s-ar putea să vă simțiți atrași de noi persoane care se aliniază mai bine cu direcția în care vă îndreptați, șic are v-ar aduce, de fapt, liniște, dar și fericire toată toamna.

Leu

În timpul acestei retrogradări, pregătiți-vă pentru câteva revelații serioase în relații. S-ar putea să apară probleme legate de dinamica puterii și s-ar putea să vă confruntați cu probleme de încredere sau de intimitate.

În această perioadă este esențial să privești relațiile într-un mod nou. Ai putea asista la unele transformări majore în relațiile tale, Leu. Este un fel diferit de curățenie de primăvară, în care ai putea arunca dinamica toxică sau ți-ai putea aprofunda legătura cu cei dragi prin creștere reciprocă.

Această retrogradare se referă la ridicarea nivelului relațiilor tale și la găsirea unor modalități de a vă face loc reciproc, iar asta îți va schimba total viața.

Scorpion

Pentru că retrogradarea lui Pluto stârnește o magie serioasă în lumea ta, în timpul acestui tranzit, dinamica familiei tale și sentimentul de acasă dulce acasă ar putea suferi unele schimbări serioase, ca un proiect de renovare spirituală pentru sanctuarul tău.

Pregătește-te ca unele probleme din trecut să vină să bată la ușa ta, cerând rezolvare și vindecare. Această retrogradare este despre cultivarea și examinarea spațiului tău personal.

Așteaptă-te la transformări intense în cadrul familiei sau al situației tale de locuit. S-ar putea să simți că ești prins într-un vârtej emoțional, dar nu împinge în jos aceste sentimente complicate, mai ales că s-ar putea să ți se deschidă uși nebănuite.

Digisport.ro
Scandal în SuperLiga României: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Țara în care salariul mediu este de peste 70.000 de euro caută angajați! Aproximativ 2.800 de locuri de muncă disponibile
EVZ.ro
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
BZI.ro
Raluca Bădulescu, poze indecente în mediul online. La 49 de ani, pozează pe OnlyFans!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Rusia a fost atacată. Victorie totală pentru Zelenski. Explozie urmată de un seism (VIDEO)
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro