09 ian. 2023 | 08:30

Zodiile care te manipulează de fiecare dată. Ai grijă când vorbești cu acești nativi

Horoscop
Zodiile care te manipulează de fiecare dată. Ai grijă când vorbești cu acești nativi
Horoscop special: zodii care manipulează.

Specialiștii au venit cu noi detalii pentru cele 12 zodii. Experții au susținut că unele semne te manipulează la fiecare pas. Cu toate astea, ele fac totul perfect și se simt atât de natural încât nici nu îți vei da seama că ești jucat pe degete. Astrologii au recomandat să te ferești de ele dacă nu vrei să ajungi să nu te mai recunoști. Iată care sunt nativii cei mai periculoși din acest punct de vedere! Nu te-ai fi gândit la ei!

Horoscop special: zodii care te manipulează

Gemeni: aceștia sunt foarte impunători și sunt mereu gata să obțină ce vor indiferent de cadavrele peste care trebuie să calce. Aceștia sunt duplicitari și se pricep foarte bine să manipuleze oamenii așa cum vor ei.

Din păcate, ei nu țin cont dacă este vorba despre familie, prieteni sau necunoscuți. Nativii simt să fie așa cu toată lumea pentru că vor să controleze totul și vor să își lase la suprafață ambele fețe pe care nu le pot ține în frâu.

Leu: ei sunt foarte puternici și apelează mereu la tehnica manipulării pentru a aduce pe toată lumea în genunchi în fața lor. Aceștia obțin ceea ce vor uneori și prin vorbe foarte dulci pe care ceilalți le cred. De asemenea, cei din urmă sunt lideri buni și abia așteaptă sentimentul de putere și acela când oamenii îi urmează doar pe ei orbește.

Își doresc mereu ca cei din jur să le dea dreptate. Se simt deosebit atunci când persoanele se bazează doar pe ei și știu că aceștia sunt ultima lor șansă. Trebuie să îi rogi de două ori un lucru pentru a te ajuta pentru că vor să audă neputința celorlalți. Nativii se simt bine dacă sunt poziționați cât mai sus, așa că vor funcții deosebit de înalte și bani cât mai mulți în conturi.

Săgetător: este un mincinos înnăscut, iar pentru el manipularea este ceva natural. Orice ar spune și orice ar face, cei din jur îi cedează rapid. În timpul acesta, nu există niciodată momente în care să le dea altora dreptate pentru că ei au dreptatea absolută.

Aceștia abia așteaptă să fie în putere și să îi stăpânească pe ceilalți. Adoră să îi conducă pe cei din jurul lor și își doresc să dea sfaturi sau direcții. Din păcate, încăpățânarea lor îi va aduce pe câțiva în locuri foarte proaste pentru că săgetătorii se gândesc doar lor să le fie bine.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro