Zodiile care se despart. Mihai Voropchievici spune ce vor nativii Taur și Balanță

Zodiile care se despart. Mihai Voropchievici spune ce vor nativii Taur și Balanță
De ce se despart zodiile. Ce motive au când renunță la parteneri

În timp ce unele zodii preferă să aibă parte de liniște în momentul în care are loc o despărțire, altele caută imediat un partener nou după ce dorințele nu le-au fost îndeplinite în fosta relație. Mulți nativi nici nu încearcă să salveze o legătură dacă observă că nevoile lor personale sunt ignorate.

Berbec

Berbecii caută ce nu au acasă în altă parte dacă nu le convine situația. Aceștia au nevoie de atenție și dragoste, așa că o să renunțe la orice legătură amoroasă care nu le oferă iubire și adrenalină. Ei o să dispară din peisaj dacă nu mai există magie în relație, a transmis Mihai Voropchievici pentru Antena 3.

Taur

Taurii rămân alături de oameni care îi complimentează și îi cuceresc în fiecare zi. Aceștia țin mult la modul în care persoanele li se adresează, așa că o să scape rapid de oamenii care nu știu cum să se comporte cu ei. Nativii sunt extrem de romantici și pun preț pe comunicarea scurtă și la obiect.

Gemeni

Cei guvernați de acest semn trebuie să fie mereu surprinși de câte ceva. Ei detestă monotonia și visează la provocări intelectuale și discuții inteligente, așa că nu o să accepte altceva. Nativii o să își impună stilul de viață, ei având nevoie de parteneri care îi acceptă așa cum sunt.

Rac

Racii sunt sensibili și preferă să aibă parte de liniște, pace și siguranță atunci când vine vorba despre viața lor amoroasă. Ei sunt extrem de geloși, așa că nu este bine ca acest sentiment să fie provocat în sufletul lor, mai ales pentru că o să își facă bagajele și o să dispară cât se poate de repede.

Leu

Acești nativi vor să se afle mereu în centrul atenției și să ajungă pe culmile succesului, așa că au nevoie de parteneri care să nu își dorească să iasă în față. Ei trebuie să fie puși în valoare și complimentați fără să li se fure strălucirea, pentru că o să își piardă interesul în alt mod.

Fecioară

Cei guvernați de acest semn sunt perfecționiști și puternici, folosindu-se de critici în momentul în care observă că oamenii se plâng în jurul lor. Acești nativi o să fie puși pe fugă dacă observă o persoană care își dorește să rămână în jurul lor doar pentru a găsi un sprijin.

Balanță

Balanțele detestă gălăgia și agresivitatea, așa că o să le ceară mereu partenerilor puțin spațiu pentru a putea să respire. Nativii vor să fie complimentați, niciodată criticați sau sufocați. Ei nu suportă persoanele care nu îi lasă în pace din când în când.

Scorpion

Scorpionii rămân în relații pentru latura sexuală. Ei țin foarte mult la viața lor amoroasă, așa că au nevoie de parteneri care reușesc să mențină flacăra aprinsă. În cazul în care ei nu obțin ceea ce își doresc, o să înceapă să caute tot ce vor chiar și în afara casei, fără să se gândească la consecințe.

Săgetător

Săgetătorii țin foarte mult la libertatea lor, așa că oricine le impune starea de relație serioasă dispare din viața lor într-o clipă. Ei nu pot trăi fără aventuri și adrenalină, așa că sunt extrem de independenți. O să observi că un adevărat scandal o să înceapă dacă încerci să le îngrădești independența.

Capricorn

Capricornii tind să muncească extrem de mult și să pună preț pe drumul lor profesional, așa că au nevoie de oameni care le oferă sprijin, sunt serioși și maturi. Ei caută parteneri în adevăratul sens al cuvântului, nu sunt interesați de aventuri, așa că visează la stabilitate și susținere.

Vărsător

Cei guvernați de acest semn zodiacal trăiesc adevărate furtuni emoționale. Ei pot să râdă și să fie fericiți, iar în următoarea secundă să țipe și să plângă. Aceștia nu își gestionează foarte bine stările, așa că trebuie ca persoanele de lângă ei să fie sensibile și să le demonstreze că îi iubesc.

Pești

Peștii nu vor să fie certați, așa că ei o să cadă în depresie dacă o persoană simte mereu nevoia să îi critice. Ei vor un partener care să le ofere un refugiu și sunt romantici, așa că visează la numeroase gesturi de iubire. Aceștia o să caute în alt loc ce nu au acasă dacă nu au parte de liniște.