Zodia care înșală cel mai mult. Aceștia sunt nativii infideli ai zodiacului

Zodia care înșală cel mai mult. Aceștia sunt nativii infideli ai zodiacului
Care sunt zodiile care preferă să calce strâmb?

Specialiștii au indicat care sunt zodiile predispuse infidelității în cuplu. Află și tu dacă ești printre nativii care calcă strâmb cu plăcere! Acestea sunt semnele care adoră să joace la dublu!

Horoscop: care sunt zodiile infidele?

Berbec – sunt ușor visători și au senzația deseori că tot ce zboară se mănâncă. Din păcate, ei aleargă mereu după momente de fericire și clipe extreme și nu se gândesc deseori la stabilitate și la ce urmări le pot aduce anumite fapte. Ei acceptă orice le surâde și orice provocare anevoioasă cu riscul de a dezamăgi chiar foarte mult persoana iubită. Este un partener ideal pentru relații extraconjugale, mereu pasional și dispus să încerce gustul tentațiilor fără margini. Este dornic să își confirme mereu valoarea și să fie validat de alții. El calcă strâmb din motive triviale, pentru plictiseală sau obișnuința de a încerca ceva nou.

Gemeni – sunt ghidați de o energie astrală care parcă le dă universul peste cap. Sunt carismatici, glumeți, deschiși spre distracții și mereu cu un spirit liber și cu o sexualitate debordantă. Gemenii sunt extrovertiți și vor să fie plăcuți de toată lumea, sunt sociabili și nu exclud aventurile de orice gen, mai cu seamă cele amoroase. Ei sunt infideli pentru o legătură emoțională și intelectuală cu celălalt om. Se îndrăgostesc de niciunde și fără limite.

Leu – iubesc relațiile de lungă durată și se implică până în ultimul moment, din tot sufletul, dar totodată aleg despărțirile în momentul în care înțeleg cum stau lucrurile și le e clar că nu mai sunt șanse pentru un drum lung în doi. Poate înșela și el cu ușurință, dar mai degrabă alege despărțirile decât infidelitatea. Le place enorm să flirteze și sunt preocupați de activitatea sexuală. Uneori au pretenții mult prea mari de la partenerii lor.

Săgetător – iubesc foarte mult libertatea și aventurile. Se plictisesc foarte repede și de obicei nu e vina partenerului pentru lucrurile care se întâmplă în relație. Iubește acțiunea și aventura și vor să trăiască în permanență într-o extremă. Urăsc să fie ținuți din scurt și vor să se simtă mereu tineri, într-o nouă etapă de cunoaștere alături de oameni diferiți.

Vărsător – nu trebuie să îi furi niciodată independența. Urăște regulile și iubește libertatea la fel de mult cum se iubește pe sine. Alege deseori singurătatea pe termen lung, iar atunci când are un partener dă dovadă de loialitate și înțelegere. Aceștia chiar sunt printre puținii capabili să înțeleagă infidelitatea pentru că se gândesc că ar putea și ei să calce strâmb cândva din cauza unor circumstanțe.