18 apr. 2024 | 11:12

Zodiile care se despart de partener până la final de aprilie 2024. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, se strică relaţii

Horoscop
Zodiile care se despart de partener până la final de aprilie 2024. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, se strică relaţii
Zodiile care vor trece printr-o despărțire

Astrele ne spun că unele relații nu vor dura foarte mult. Parteneriatele amoroase pot ajunge la final în unele cazuri. Ce zodii se vor despărți de partener până la finalul acestei luni?

Zodiile care pun capăt relațiilor de iubire la finalul lunii aprilie 2024

  • Scorpion

Nativii din această zodie se vor simți din ce în ce mai pregătiți să depășească orice obstacole. Totul se va schimba pentru ei până la finalul aceste luni, deoarece își vor da seama că persoana de lângă ei nu este cea potrivită.

Totul va apărea din ce în ce mai evident pe măsură ce evenimentele se vor desfășura. S-au bucurat mult timp de relația pe care au avut-o, dar lucrurile nu mai sunt ca la început.

Majoritatea nativilor din această zodie vor pune capăt relațiilor amoroase. Vor avea nevoie de timp pentru ei, dar nu se vor mai întoarce niciodată înapoi.

  • Balanță

Cei din zodia Balanță și-au dorit să se despartă de partenerul sau partenera de mai mult timp, însă nu au avut curajul. Nu se mai simt la fel de apropiați de cei de care până acum îi simțeau importanți în viața lor.

De acum își vor construi viața într-un mod diferite, exact așa cum își doresc, fără rețineri. Iubirea de fostul partener nu poate trece foarte ușor, dar acești nativi se vor concentra mai mult pe ceea ce își doresc în mod personal.

Dacă își respectă propria personalitate, vor avea doar de câștigat. Astrele spun că nativii din această zodie își vor regăsi pacea odată cu despărțirea prin care vor trece.

  • Taur

Taurii se simt din ce în ce mai încrezători în forțele proprii și își doresc independența, pe care o caută de foarte mult timp. De-a lungul timpului, acest lucru a interferat cu relația de iubire în care sunt implicați de ceva vreme.

Nativii din această zodie vor constata că partenerului nu le-a aflat până acum adevărata personalitate și vor să se îndepărteze cât mai mult de această situație.

Până la finalul acestei luni vor realiza că partenerul nu depune efortul necesar pentru a lupta într-o anumită direcție. Nu va fi un lucru ușor de făcut, dar o vor lua de la capăt.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, transferat la cardiologie. De ce a fost nevoie de asta
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
A venit vestea teribilă despre Florin Piersic. Verdictul medicilor
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Este INTERZIS în MIERCUREA MARE! Păcat greu dacă nu respecți
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro