07 nov. 2022 | 14:54

Zodiile care pot câștiga la Loto. Norocul este mereu de partea lor

Horoscop
Zodiile care pot câștiga la Loto. Norocul este mereu de partea lor
Zodiile care pot castiga la Loto. Norocul este mereu de partea lor

Cine nu vrea să câștige la LOTO? Fie că ești sau nu un împătimit al jocurilor de noroc, astrele au alcătuit o listă cu cele mai norocoase zodii în ceea ce privește capitolul financiar. Acești nativi s-au născut cu stea în frunte și ar trebui să riște pentru a putea câștiga premii mai mult decât satisfăcătoare.

Top 5 zodii care pot câștiga la loto

Pești

Cu siguranță, locul fruntaș în acest clasament îl ocupă nativul din zodia Pești. Pentru tine, astrele au pregătit tot felul de surprize pe parte profesională, iar nici cu banii nu vei sta foarte rău.

Mai mult de atât, astrele te sfătuiesc să joci la LOTO, deoarece există foarte mari șanse să câștigi marele premiu. Statisticile arată că 11,6% dintre persoanele care au câștigat la jocurile de noroc, la nivel global, sunt reprezentanți ai acestui semn zodiacal de apă.

Gemeni

Te așteaptă noi provocări în anul 2023. S-ar putea să-ți schimbi locul de muncă, partenerul de viață, locuința sau mașina. Una dintre aceste alegeri îți va purta ghinion, bănuiesc astrele.

Ești mulțumit de faptul că ai făcut progrese considerabile în carieră, iar până la finalul anului 2022 vei fi remunerat pe măsura eforturilor tale. Vei primi mult mai mulți bani, vei avea mari șanse să câștigi la LOTO, iar ofertele de job și vor continua să apară.

Citește și Horoscopul banilor 2023. Zodiile care vor câștiga o avere, dau de bani mulți

Fecioară

Pe locul al treilea se află nativul din zodia Fecioară. Ești serios, responsabil și un bun profesionist, atribute care te ajută să ai parte de o carieră înfloritoare.

De asemenea, ai parte de mult noroc din partea astrelor. Ești echilibrat și perfecționist, iar banii trag la tine ca la un magnet, datorită faptului că ești o persoană chibzuită, care-și prioritizează cheltuielile în funcție de nevoi.

Vărsător

Astrele susțin că nativul din zodia Vărsător este extrem de norocos. În perioada următoare, te vei bucura de succes în carieră și câștiguri financiare impresionante. Norocul dă peste tine și nu vei mai avea grija zilei de mâine.

Ești puternic, ambițios și determinat. Nu ar strica să joci la LOTO, deoarece sunt șanse mari să câștigi chiar potul cel mare.

Scorpion

Conform astrelor, în lunile noiembrie și decembrie 2022, nativii din zodia Scorpion vor avea parte numai de bogății, belșug și noroc la bani. Este indicat să joci la LOTO, deoarece ai mari șanse să câștigi marele jackpot.

Faci o schimbare schimbare incredibilă în plan profesional, care-ți va aduce multe satisfacții pe plan financiar. Cariera ocupă, momentan, primul loc în topul priorităților tale, motiv pentru care ești atent la orice ofertă de job apare la orizont.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro