Zodiile care înșală cel mai mult. Efectiv nu se pot abține în fața tentațiilor!

Zodiile care înșală cel mai mult. Efectiv nu se pot abține în fața tentațiilor!
Zodiile care înșală cel mai mult. Efectiv nu se pot abține în fața tentațiilor!

Horoscopul îți dezvăluie ce zodie înșală cel mai mult, de fapt. Ea nu rezistă tentațiilor și se lasă pradă oricărei ispite. Așadar, mare atenție, dacă ai un partener născut în aceste patru zodii.

Zodiile care înșală cel mai mult

Acești nativi nu sunt făcuți să rămână fideli dacă o altă persoană apare și le atrage atenția. De altfel, multă vreme s-a crezut că Berbecii sunt singurii vinovați ai zodiacului, dar se pare că sunt în total patru zodii dispuse să calce pe bec cu prima ocazie.

Leu

Leii adoră aventurile și au o personalitate înflăcărată, dar și acțiuni pe măsură. Potrivit unui sondaj realizat de către specialiști, aproximativ 36% dintre persoanele din zodia Leu au înșelat măcar o dată sau măcar au fost pe-aproape. În plus, au cel mai mare procent din lista zodiilor. Apoi, Leii se simt foarte bine în lumina reflecoarelor și dacă nu aveți grijă să îi mențineți în centrul atenției, vor trece mai departe către alte persoane.

Berbec

Zodia aceasta caută în mod constant relațiile extraconjugale. De altfel, Berbecul este pasional și mereu pregătit să pice în plasa tentațiilor. Este și dornic să i se confirme valoarea, iar pentru astfel de nativi, focul pasiunii se cam stinge după ce își câștigă partenerul. De asemenea, Berbecii sunt mult mai atrași în căutarea în sine a iubirii decât finalitatea ei. Potrivit sondajului realizat de EduBirdie, 34% dintre Berbeci au înșelat sau au fost chiar la un pas să calce strâmb.

Săgetător

Săgetătorii sunt extrovertiți din fire, astfel că au șanse foarte mari să își lase baltă partenerul, dacă o altă persoană le atrage atenția. Astfel, dintre cei chestionați de EduBirdie, aparent, 23% dintre Săgetători și-au înșelat sau au fost la un pas să își înșele partenerul.

Gemeni

Se spune că cei născuți în zodia Gemenilor preferă de obicei relațiile întâmplătoare. Nu este deloc de mirare atunci faptul că aproape 31% dintre ei au înșelat sau au fost la un pas să o facă. Deoarece sunt un semn de aer foarte sociabil, Gemenii tind să se plictisească cu mare ușurință. Ei sunt născuți sub semnul cifrei doi, ceea ce îi fac să aibă destule interese și hobby-uri pentru două persoane. Deși una dintre personalitățile lor se implică în monogamie, cealaltă s-ar putea să nu fie chiar așa.

Horoscopul este o previziune astrologică pentru o anumită perioadă de timp. Ea se realizează în urma unor analize a planetelor. De asemenea, horoscopul este o previziune generală, iar pentru o previziune individualizată este necesară analiza astrogramei natale suprapusă peste astrograma zilei respective.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI