Zodiile care azi vor avea o zi infernal de grea! Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022

Zodiile care azi vor avea o zi infernal de grea! Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022
Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022

Mercur, proaspăt intrat în retrogradare în zodia Vărsător, se află în careu cu Uranus, și el retrograd în zodia Taur. Acest context astrologic deloc plăcut ne poate îndemna să spunem lucruri surprinzătoare, dar și să gândim diferit, în afara tiparelor noastre obișnuite.

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022S-ar putea să fii surprins de ceea ce auzi de la cei din anturajul tău, poate porți un dialog neașteptat cu un prieten. Oricum, încearcă să nu dai bani cu împrumut zilele acestea și nici nu te avânta să investești în proiectele tale sau în planurile de viitor pe care le ai. Dacă simți că ceva nu merge cum trebuie în zona profesională, ai răbdare și ia lucrurile pas cu pas.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Acest context astrologic te poate determina să fii mult prea direct în comunicare. Ar fi ideal să analizezi mai mult înainte de a spune ceva, pentru a nu-ți afecta imaginea. Dacă lucrezi astăzi, cel mai probabil vei intra în conflicte cu superiorii. Pe de altă parte, niște situații profesionale te enervază și te scot din zona de confort. Posibile tensiuni și cu persoana iubită sau cu copiii.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Oricât de mult ți-ai dori să faci dreptate, să spui un adevăr, să demaști pe cineva, cel mai probabil vei inhiba aceste porniri. S-ar putea să ai parte chiar tu de aflarea unor secrete care să fie greu de trecut cu vederea și să-ți provoace neliniște interioară. Încearcă să ai mai multă grijă la sănătate și să te odihnești mai mult.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Dacă ți-ai făcut niște planuri cu prietenii, s-ar putea ca acestea să se dea peste cap și asta să te irite. Un proiect în care ești implicat pierde suportul unei persoane sau ceva se întâmplă și lucrurile nu ies așa cum îți dorești. Posibile tensiuni în cuplu, dar și în relațiile cu persoanele cu care desfășori activități profesionale. S-ar putea să fii surprins de ceea ce auzi despre o persoană.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Este o zi destul de agitată în cuplu și ar trebui să ai grijă ce spui și cum spui, pentru a nu da naștere unui conflict. Luptele de putere între tine și partener nu sunt excluse. Dacă lucrezi astăzi, cel mai probabil vei avea de îndurat niște frustrări mai vechi. Probabil și dialogul cu superiorii sau cu cei care reprezintă o autoritate în viața ta este mai tensionat.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Azi ar trebui să faci tot posibilul să te odihnești. Renunță la toate activitățile pe care ți le planificasei și dormi. Ești mai agitat și s-ar putea ca tot stresul profesional din ultimul timp să-ți amplifice niște probleme de sănătate. Nu lăsa veștile de a job sau dialogurile cu colegii venite pe nepusă masă să te enerveze și mai mult.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Azi nu te simți deloc în apele tale din cauza stării afective. S-ar putea să ai senzația că partenerul nu-ți dă atenție sau copiilor nu le pasă de tine. Cel mai probabil, ar trebui să faci tot posibilul să te simți bine tu cu tine. Încearcă să faci ceva ce-ți place și evită să te cerți cu cei dragi. Unii nativi pot fi surprinși de o situație sentimentală.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022S-ar putea ca planurile tale cu partenerul să fie date peste cap din cauza cerințelor familiei sau din cauza unor situații neprevăzute care au apărut în gospodărie. Pe de altă parte, există și varianta să te cerți cu părinții din cauza relației în care te afli sau partenerul să fie cel care se ceartă cu părinții din cauza ta.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Azi s-ar putea să duci la extreme încăpățânarea sau anumite idei fixe pe care le ai sau care ți-au intrat de curând în minte. Ar fi de preferat să asculți și sfaturile altora, chiar dacă ți se par ciudate. O veste te poate lua prin surprindere. De asemenea, evită negocierile și nu lua decizii radicale, importante care îți pot afecta viitorul.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Evită să cheltui bani pe plăceri de moment și încearcă să eviți speculațiile financiare. S-ar putea ca niște vești legate de o sumă de bani, de salariu, să te enerveze și să-ți strice niște planuri. Unii nativi pot descoperi că au niște plăți de făcut pe care nu și le planificaseră sau de care uitaseră.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Cum Mercur se află în retrogradare în zodia ta, este de așteptat să te simți mai agitat, însă careul cu Uranus, guvernatorul tău, te poate neliniști foarte mult. Ceva legat de viața personală sau de familie te nemulțumește și-ți creează o nevoie de introspecție, de interiorizare. Mulți nativi preferă să stea singuri acum, chiar să se izoleze. În alte cazuri, treburi casnice neprevăzute pot să-ți strice planurile făcute.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 15 ianuarie 2022Ai grijă la informațiile care-ți trec pe la urechi zilele acestea. Nu toate sunt adevărate, ba chiar unele sunt menite să te destabilizeze. Oricum, te poți aștepta la discuții și vești care să te surprindă și să te scoată din zona de confort. Posibil chiar un mesaj de la partener să te dea peste cap. Pe de altă parte, nu este exclus să iasă la suprafață secrete sau să reapară în viața ta foști parteneri.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 15 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI