17 apr. 2024 | 11:19

Zodiile care au parte de o adevărată revoluţie în viaţa lor, din 20 aprilie 2024. Un fenomen astrologic special nu aduce numai bucurii şi belşug

Horoscop
Zodiile care au parte de o adevărată revoluţie în viaţa lor, din 20 aprilie 2024. Un fenomen astrologic special nu aduce numai bucurii şi belşug
Va avea loc pentru prima dată în Taur din 1941 încoace

Conform astrologilor, pe 20 aprilie vom asista la un eveniment important, când două planete se întâlnesc și este de așteptat să le simțim efectele, ce marchează începutul conjuncției Jupiter-Uranus, o conexiune cosmică care va avea loc pentru prima dată în Taur din 1941 încoace, asta însemnând o schimbare importantă, astrologii precizând și care sunt zodiile care au parte de o adevărată revoluţie în viaţa lor. Aceeași astrologi mai spun că fenomenul astrologic special nu aduce numai bucurii şi belşug.

Ziua de 20 aprilie marchează începutul conjuncției Jupiter-Uranus

Acesta este un eveniment astrologic rar, deoarece aceste planete se conjuncționează aproximativ o dată la 14 ani. Se spune că conjuncția dintre Jupiter și Uranus în Taur este una dintre cele mai intense zile din calendarul astrologic 2024.

În acest context, astrologii confirmă că este posibil să simțim efectele acestei conjuncții planetare în funcție de semnele noastre zodiacale, și că există o semnificație astrologică pentru orice zodie, menționând că vom experimenta o energie extrem de rară ca urmare a acestui fapt.

Care sunt zodiile care au parte de o adevărată revoluţie în viaţa lor

Jupiter este planeta norocului, iar Uranus este planeta surprizelor, iar fuziunea energiilor lor va aduce răsturnări șocante de situație, descoperiri sau defecțiuni majore sau evenimente deosebite anumitor zodii.

Uranus va locui în Taur de acum până pe 7 iulie 2025. Apoi, se va muta în Gemeni până când va retrograda înapoi în luna noiembrie a aceluiași an și va rămâne acolo până în aprilie 2026, unde nu se va mai întoarce timp de 84 de ani.

În același timp, astrologii explică și care sunt zodiile care au parte de o adevărată revoluţie în viaţa lor, după această dată, dar atrăgând atenția că fenomenul astrologic special nu aduce numai bucurii şi belşug.

Berbecii posibile schimbări bruște de destin

Ai grijă la bani, Berbec, deoarece Jupiter va zbura prin zona ta financiară, ceea ce poate aduce schimbări bruște de destin în jurul banilor în zilele din jurul datei de 20 aprilie.

Acesta este un moment bun pentru a lua în considerare investițiile, pentru a viza câștigarea jackpotului sau chiar pentru a căuta un nou loc de muncă.

Taur, una din zodiile care au parte de o adevărată revoluţie

Este momentul ca nativii din Taur să nu stea cu mâinile în sân și să aștepte ca toate visele să se împlinească fără să știe clar ce-și doresc și fără să ia măsurile corecte pentru a le manifesta.

Un câștig important, o descoperire sau un eveniment destinat ar putea sosi în jurul datei de 20 aprilie, și ar putea fi o speranță, o aspirație sau un vis pe care l-au păstrat de ceva timp.

Gemenii ar putea avea revelații  puternice

Gemeni, lucrurile sunt pe cale să se clarifice pe măsură ce se apropie conjuncția Jupiter-Uranus. Așa că, să vă așteptați la revelații puternice în jurul datei de 20 aprilie.

Racii ar putea avea o veste majoră, o oportunitate!

Pentru Raci, astrele prezic că în jurul acestei conjuncții planetare va avea loc un val de creștere și bucurie în jurul vieții tale sociale, a grupurilor și comunităților, poate, chiar și aventuri romantice.

Pregătiți-vă pentru o veste majoră, o oportunitate, o descoperire norocoasă sau un eveniment plin de bucurie care va apărea în apropierea datei de 20 aprilie. Dacă doriți să cereți cuiva o favoare pentru a atinge o piatră de hotar, o speranță sau un vis de o viață”, Thomas sugerează să vă apropiați în apropierea acestei perioade.

Leii au spor în tot ceea ce fac

Pentru nativii din Leu, ca urmare a acestei conjuncții, astrele prezic o schimbare majoră, un câștig extraordinar sau o descoperire în legătură cu cariera sau viața profesională , în special pe măsură ce vă apropiați de 20 aprilie

Dacă doriți să aruncați zarurile și să țintiți spre succes, planificați ceva important în apropierea acestei perioade, chiar dacă este vorba de ceva de genul de a aplica pentru slujba visurilor voastre, iar după această dată vin bani mulți, și aveți spor în tot ceea ce faceți.

Fecioara este una din zodiile care au parte de o adevărată revoluţie

Pentru Fecioară, astrele spun că în jurul acestei conjuncții ar putea apărea o mare lovitură de noroc, o schimbare, o avere, iar printre temele despre care spun că ar putea fi afectate se numără călătoriile pe distanțe lungi, problemele legate de imigrație, relațiile sau afacerile internaționale, rudele, creșterea academică sau filozofică, eforturile media sau chiar planurile legale.

Balanța va avea parte de o mare schimbare

În viața nativilor din Balanță ar putea avea loc o mare schimbare în legătură cu activele, investițiile, averea, plățile, o moștenire sau o înțelegere în această lună, în special în apropierea datei de 20 aprilie, momentul conjuncției.

Această energie ar putea face ca veniturile partenerului tău să crească, iar energia ar putea, de asemenea, favoriza mai multă intimitate, încredere și vulnerabilitate între voi doi.

Scorpionii în lista cu zodiile care au parte de o adevărată revoluţie

Cu Jupiter continuând să danseze pe cer față de tine, chestiunile legate de relații ar trebui să fie accentuate în această perioadă. Această conjuncție ar putea aduce o schimbare bruscă, o schimbare sau o descoperire norocoasă în jurul parteneriatului, contractelor sau negocierilor.

Ar putea avea loc o logodnă bruscă, o nuntă spontană sau o despărțire din senin. Uranus este planeta necunoscutului, așa că ceea ce te aștepți să se întâmple rareori se întâmplă vreodată, iar mai târziu Scorpionul va deveni zodia care renaște.

Săgetătorii ar putea primi vești șocante

Fiți conștienți că o schimbare bruscă sau o descoperire ar putea avea loc în apropierea datei de 20 aprilie, când Jupiter se unește cu Uranus. Această conexiune astrologică va declanșa o energie care v-ar putea determina să vă concentrați asupra productivității, ocuparea forței de muncă, colegii sau personalul, sănătatea fizică și condiția fizică sau animalele de companie, iar veștile șocante sau interesante sunt probabile.

Capricornii vor avea o întorsătură majoră a destinului

Pentru Capricorn, astrele prezic că în jurul datei de 20 aprilie ar putea avea loc o întorsătură majoră a destinului sau o veste bruscă legate de iubire adevărată, curtare, copii sau fertilitate în apropierea acestei perioade.

Oricare ar fi, bucură-te prin hobby-uri, jocuri de noroc, sport, recreere sau creativitate și plănuiește ceva special și riscă, dar este și perioada în care te îmbogățești.

Vărsătorii în lista cu zodiile care au parte de o adevărată revoluţie

Acordați atenție la orice se schimbă în jurul casei, familiei sau vieții dvs. domestice când Jupiter se unește cu Uranus, guvernatorul dvs. planetar, asigurându-vă că ceva este pe cale să se schimbe într-un mod major.

Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca și găsirea piesei de mobilier de vis sau să auziți de la o rudă pierdută de mult timp, sau la fel de important ca și găsirea casei de vis și depunerea unei oferte.

Pești, atenție sporită la tot ceea ce apare în preajmă!

Ține ochii și urechile deschise, Pești! Acordă o atenție sporită la tot ceea ce apare în preajma datei de 20 aprilie, deoarece Jupiter și Uranus se vor uni în zona ta intelectuală și de călătorie.

Acest lucru ar putea fi la fel de simplu ca o descoperire, o idee genială, o conversație puternică care îți schimbă perspectiva sau o veste de la un prieten, un frate sau un vecin care te lasă șocat, posibilități de comunicare sau de călătorie entuziasmante ar putea, de asemenea, să apară în curând.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Taxa obligatorie de la 30 SEPTEMBRIE. S-a dat ordinul direct de la Guvern
Capital.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro