16 sept. 2024 | 20:39

Zodiile care au o latură întunecată. Nu vrei să le ai ca dușmani

Horoscop
Zodiile care au o latură întunecată. Nu vrei să le ai ca dușmani
„Zodiacul negru” există în fiecare persoană

Indiferent cât de mult încearcă, unii oameni pur și simplu nu-și pot stăpâni furia și frustrarea. Unii o transformă într-o bătaie, iar în cele mai rele cazuri, unii chiar încep să pună la cale o crimă. Personalitatea oamenilor spune multe despre ei și astfel, astrologii au determinat care sunt zodiile care au o latură întunecată, și spun că nu vrei să le ai ca dușmani.

Personalitatea acestor nativi spune că nu vrei să le ai ca dușmani!

Nu putem fi prieteni cu toți oamenii din lume. Ne facem dușmani, uneori în mod calculat și de multe ori fără să știm. Dar există unele suflete cu care nu trebuie să avem de-a face atunci când sunt furioase. Ca dușmani, ei sunt oribili și veninoși.

Așa cum se știe că cele 12 zodii, așa cum le știm noi, sunt guvernate de zei, Zodiacul negru este cel care este guvernat de demoni.

Personalitatea unei persoane este, astfel, determinată de care dintre cele două este mai dominantă, personalitatea reflectată prin ochii faptelor bune sau personalitatea care este o inspirație atrasă de demonii zodiacului negru.

Care sunt zodiile care au o latură întunecată

Nu ar fi fost minunat dacă totul ar fi avut o singură parte, partea bună. Dar, așa cum se spune, o persoană nu poate fi numai bună. Când vorbim în termeni de astrologie, ceea ce vorbim este Zodiacul Negru, geamănul rău al zodiacelor.

Probabil că v-ați intersectat cu atâtea cărți, bloguri și site-uri care vă ghidează prin trăsăturile fericite ale semnelor zodiacale, dar ceea ce nu dezvăluie acestea este că există un întreg univers care afectează natura și starea de spirit a oamenilor.

Și, așa cum probabil ți-ai dat seama până acum, dispoziția nu poate fi întotdeauna bună, natura nu poate fi întotdeauna caldă. Pe baza semnelor zodiacale, iată 5 astfel de zodii care au o latură întunecată.

Scorpion

Scorpionul reprezintă creatura veninoasă care nu va ezita să înțepe pe cineva dacă are chef. Această zodie este extrem de malefică, vicleană și șireată.

Ei pot crea cele mai complexe planuri pentru a distruge pe cineva cu o discreție extremă.

Leu

Leii vor face orice pentru a atrage atenția pe care și-o doresc. Mintea lor răutăcioasă se poate gândi la mai multe moduri de a juca urât și de a-și arunca adversarii în noroi, într-un mod foarte destructibil.

Nativii din Leu nu vor pierde nicio șansă de a deveni celebri, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să ucidă pe cineva.

Fecioară

cei născuți sub semnul Fecioară își folosesc abilitățile de analiză critică atunci când trebuie să elaboreze planuri malefice pentru a-i pune la pământ pe ceilalți.

Au două fețe și sunt foarte superficiale. Te vor face să crezi că sunt cu adevărat dulci și buni, în timp ce, plănuiesc să te doboare, chiar sub nasul tău.

Berbec

Nativii din Berbec au o personalitate incendiară, pentru început. Sunt în mod natural foarte defensivi dacă cineva vorbește împotriva lor și nu vor lăsa pe nimeni să treacă peste ei.

Berbecii urăsc când cineva le fură lumina reflectoarelor, indiferent cât de mult mai capabili sunt decât Berbecii. Ei vor concepe cel mai perfect plan de defăimare pentru a-și înscena adversarul.

Taur

Acești nativi se nasc încăpățânați și desconsiderați. Nu trebuie să fie luați ușor. Taurii sunt mari creatori de infracțiuni care nu se tem să încerce cele mai periculoase tactici.

Deși aceste tactici pot fi dăunătoare nu numai persoanei opuse, ci și taurilor, cu toate astea aești nativi nu spun nu provocărilor. Dar, acestei zodii chiar nu îi pasă prea mult, până când nu elaborează cel mai malefic plan existent.

Concluzie

În concluzie, Zodiacul negru există în fiecare persoană. Cu toate acestea, ceea ce contează este cât de mult din ea domină personalitatea. Nu uitați, cu cât mai puțin, cu atât mai bine.

Digisport.ro
Scandal în SuperLiga României: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Țara în care salariul mediu este de peste 70.000 de euro caută angajați! Aproximativ 2.800 de locuri de muncă disponibile
EVZ.ro
Traian Băsescu, în spatele jocurilor de culise care ar putea arunca alegerile prezidențiale în aer!
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Polițist local filmat când lovea un tânăr încătușat. Victima, cu lanterna pusă în ochi, a fost călcată în picioare
BZI.ro
Raluca Bădulescu, poze indecente în mediul online. La 49 de ani, pozează pe OnlyFans!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Povestea gemenilor din Tg Jiu care au plecat de acasă și sunt de negăsit de două zile. Părinții sunt disperați și fac apel la populație. Copiii erau bursieri la școală și s-ar fi împrietenit cu un personaj dubios
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
Kamala Harris a primit unul dintre cele mai bune sondaje ale sale din acest an. Surpriză în fieful lui Donald Trump
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Revenire spectaculoasă la Pro TV! Vedeta a petrecut 27 de ani la pupitrul știrilor
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii au fost pedepsiți. Comisia Europeană i-a dat lovitura finală Ungariei
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
DOLIU IMENS! Toată lumea îl CUNOAȘTE pe ”Salvatore della patria”
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro