Zodii care nu se suportă. ”Cupluri” din horoscop cu șanse mici de a rămâne împreună

de: Ionuț Vieru
30 09. 2020

Astrologii sunt de părere că unele zodii pot ajunge la o compatibilitate de până la 100%, pe când altora le recomandă să păstreze distanța pentru a evita conflictele. Desigur, sunt și cazuri exceptate, dar acolo eforturile sunt mai mari.

Berbec și capricorn

Unul dintre cuplurile problematice este format din berbec și capricorn. Relația dintre cele două astre poate funcționa doar cu eforturi serioase venite din ambele părți. Fiind caractere complet diferite, berbecul va acționa mereu instinctiv. Fără sa stea foarte mult pe gânduri, în timp ce capricornul analizând prudent fiecare aspect înainte de a acționa.

zodii care nu se suporta

Chiar daca la început ar fi o oarecare atracție, capricornul trebuie să fie conștient de faptul că un berbec nu poate fi schimbat. Din firea sa spontană nu o să creeze niciodată o persoană prevăzătoare și realistă. Mai mult de atât, în relație, capricornul tinde să fie rece și distant, în timp ce berbecul e pasional și tandru.

Vărsător și scorpion

Dintre relațiile aproape imposibile se numără și cea dintre vărsător și scorpion. Ambii sunt încăpățânați și orgolioși. Scorpionul nu va lăsa de la el, fără ca acel lucru să merite, iar vărsătorul va face să fie totul în favoarea sa. În momentele de tandrețe, balanța pare să se încline în favoarea lor, asta numai dacă vărsătorul reduce numărul conversațiilor despre iubire și sentimente, pentru ca scorpionul să acționeze, punând în practică teoriile și arătându-și afecțiunea.

Leu și taur

Personalități puternice sunt întâlnite și în cuplul leu și taur. Relația dintre cei doi e cu două tăișuri, ori fac compromisuri și sunt fericiți, ori ajung să se rănească reciproc. De cele mai multe ori, taurul și scorpionul nu au deloc o chimie cu leul. Toate cele trei zodii sunt cunoscute ca fiind încăpățânate. De cele mai multe ori, acest lucru înseamnă că primesc tot ceea ce își doresc. Iar cum știm cu toții acest lucru, regele poate fi doar unul.

Berbec și taur

Aceste două zodii au și câteva lucruri în comun, precum încăpățânarea. Dar de cele mai multe ori, cei doi sunt diferiți în foarte multe feluri. De exemplu, cei din zodia taur preferă să se relaxeze în timpul liber.

zodii ce nu se înțeleg

La polul opus, cei din zodia berbec privesc acest lucru ca pe o pierdere de timp. Berbecii sunt mai mereu tipul de oameni ce sunt foarte activi, aventuroși și în căutarea noilor experiențe. Taurul, pe de altă parte, este total opus. Acesta consideră că astfel de persoane sunt obositoare.

Rac și săgetător

Racii sunt genul de persoane serioase și statornice. Nu își schimbă des părerea, valorile morale sau preferințele. De regulă, sunt foarte timizi și introvertiți. În schimb, nativul săgetător este mai mereu în centrul atenției. Acesta este foarte prietenos și extrovertit. Dacă cei doi sunt în discuții contradictorii, nativul rac are șanse mici la câștig.

Balanță și scorpion

Nativii din zodia balanță sunt persoane ce încearcă să evite conflictele. Acestea nu suportă persoanele negative, încercând să elimine acest tip de comportament din cercul lor de prieteni. Pe de cealaltă parte, scorpionii sunt genul de persoane ce spun mereu ce au pe suflet și ce gândesc. De asemenea, scorpionii sunt genul răzbunător ce nu iartă orice lucru. Balanțele sunt exact invers, nu agreează acest tip de comportament, evitând pe cât mai mult posibil persoane de acest gen.