Horoscop 2020. Cele mai periculoase zodii. Să te ferești de ele

Horoscop 2020. Cele mai periculoase zodii. Să te ferești de ele

Se pare că răutatea din noi, căci nimeni nu este perfect, are o strânsă legătură cu zodia sub care suntem născuți. Cei mai mulți dintre noi își controlează aceste porniri și aleg să nu fac rău cu bună ştiinţă. În timp ce unele zodii impresionează prin bunătatea lor, altele sunt extrem de rele, potrivit astrologilor. Care sunt cele mai dușmănoase zodii, aflați în paragrafele următoare.

Horoscop 2020. Cele mai periculoase zodii

Născuţi sub semne zodiacale puternice, au un caracter răzbunător și nu vor rata ocazia de a-i pune la punct pe cei ce le greșesc, sau atunci când consideră că sunt nedreptățiți.

Iată topul celor mai rele zodii:

Scorpion

Scorpionul este privit ca cel mai negru semn zodiacal. El reprezintă cea de a opta zodie, iar în numerologie aceasta este cifra distrugerii. Scorpionul ocupă și cea de-a opta casa, care simbolizează sexul, moartea şi renaşterea. Cei născuși în această zodie vor reuși în viață pentru că nu știu ce își doresc și nu tolerează minciuna. Din păcate, Scorpionii sunt extrem de dușmănoși față de persoanele care nu au aceleași calități ca și ei, considerând că acești oameni le stau în cale. Totodată, acești nativi au un potențial veninos.

Capricorn

Este caracterizat drept zodia contradictorie, care, deși pare inofensivă, ascunde multe secrete și dușmănii. Acești nativi se vor îndepărta repede de persoanele care nu le sunt de folos, sau care nu aduc contribuții semnificative destinului lor. Capricornii se vor folosi mereu de oameni pentru a-și îndeplini scopul. Cei născuți în această zodie știu să își administreze banii și să aloce bugete. Din nefericire, astfel de oameni scrupuloşi şi organizaţi îi vor discredita pe cei care nu le seamănă în aceste privințe.

A zecea casă este casa dominată de Capricorn și este casa succeselor în carieră și a oamenilor puternici. Puterea le va aduce, totodată, avere, și odată cu ea și respectul celor din jur. Cine nu oferă respect acestei zodii va avea de suferit.

Pești 

Cei născuți în zodia Pești nu suportă să fie contraziși. Ei îi vor dușmăni, în secret, pe toți cei lângă care se simt neînțeleși. Planeta tutelară Neptun le va aduce instabilitate, superficialitate şi plictiseală. Peștii trăiesc într-o lume a lor, perfectă, și nu pricep că oamenii „înfipți cu picioarele în pământ“ nu au nevoie de sfatul sau de ajutorul lor. Aceste neînțelegeri îi fac să devină ţâfnoşi, duşmănoşi şi instabili emoţional. Ei tac mâlc, ca orice pește, și nu vorbesc deschis cu cei din jur despre ce se petrece în sufletul lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI