Zodii care iubesc toamna – care sunt melancolicii horoscopului

Zodii care iubesc toamna - care sunt melancolicii horoscopului
Zodii care iubesc toamna

Toamna este cu adevărat cel mai așteptat anotimp dacă ești îndrăgostit de Halloween, cidrul condimentat și prăjitura cu dovleac. Fiecare zodie are un anotimp preferat. Ei bine, pentru cei ce iubesc toamna își fac mereu planuri pentru anotimpul frunzelor galbene. Iată zodiile ce preferă toamna în locul oricărui alt anotimp.

Zodii care iubesc toamna

  • Berbec

Oare cei îi liniștește pe nativii din zodia berbec cel mai bine? Ei bine, focul ce trosnește în sobă, atmosfera plăcută și relaxantă în casă și un pahar din vin. Asta este tot ce are nevoie un berbec, toamna, pentru a se simți cât mai bine. De cele mai multe ori, ei adoră să petreacă cât mai mult timp alături de prieteni, jucând anumite jocuri interactive și amuzante.

„După ce frunzele au căzut, ne întoarcem la înțelegerea simplă a lucrurilor. E ca și cum ni s-a terminat imaginația, inanimați într-o cunoaștere inertă”. Wallace Stevens

  • Taur

Gurmand recunoscut, cei nativii din zodia taur se bucură mereu de bunătățile oferite de acest sezon. Fructe, legume, zacuscă, vin, absolut nimic nu ratează. Iubește foarte mult alimentele din acest sezon, mai ales cele naturale, fără substanțe artificiale sau adaos. De asemenea, adoră plimbările lungi prin pădure datorită peisajelor pe care le oferă acest sezon.

„Toamna – ultimul și cel mai frumos zâmbet al anului”. William Cullen Bryant

  • Rac

Principala caracteristică al racilor este sensibilitatea, se potrivește perfect cu emoția ce o dă toamna la sosirea ei. Nativii din zodia rac sunt familiști convinși. Datorită acestui lucru, iubește toamna deoarece este anotimpul în care familia se reunește iar copiii merg din nou la școală. Adoră să-și arate calitățile culinare, pregătind vinete, zacuscă și murături. Femeia rac este o gospodină desăvârșită, calmul și liniștea ei se potrivește perfect cu atmosfera de afară.

„Octombrie este simfonia permanentului și al schimbării”. Bonaro W. Overstreet

Ce zodii sunt îndrăgostite de toamnă

  • Pești

Cei născuți în zodia pești adoră grădinăritul. Așa că, toamna este perioada perfectă în care pot profita de această pasiune. Atenția la detalii este un detaliu important pentru ei. Toamna, le place să aranjeze grădina cât mai frumos, iar următorul anotimp, iarna, să culeagă roadele  muncii lor. Firi romantice de fel, peștii consideră că toamna este anotimpul preferat pentru a construi o poveste de dragoste. O mare parte dintre ei își găsesc jumătatea în această perioadă.

„Viața începe din nou atunci când aerul redevine rece la începutul toamnei”. F. Scott Fitzgerald

  • Săgetător

Pentru nativii din zodia săgetător, toamna este anotimpul perfect pentru o drumeție de neuitat. Vremea nu este nici prea caldă, nici prea rece, fiind perfectă pentru ei. De cele mai multe ori, preferă să călătorească la munte. În acest anotimp, peisajele sunt perfecte, pădurea emană bucurie prin frunzele ei multicolore. De asemenea, sunt iubitori ai sportului, iar toamna adoră să iasă în aer liber să facă jogging, să joace fotbal, baschet și multe alte sporturi ce se pot practica în aer liber. Câteodată, este de ajuns o mică plimbare în aer liber prin parc pentru a le ridica starea de spirit.

„Fiecare frunză îmi spune despre fericire, atunci când cade din copac toamna”. Emily Bronte