10 iul. 2022 | 15:26

Zodia care va trece prin schimbări uriașe până în octombrie. Mare atenție la ce urmează!

Horoscop
Zodia care va trece prin schimbări uriașe până în octombrie. Mare atenție la ce urmează!
Ce zodie va trece prin schimbări uriașe. Se va întâmpla până în luna octombrie. Dacă visul tău nu va deveni realitate, va fi vina ta.

Cea mai malefică planetă din sistemul nostru stelar a intrat deja, de câteva săptămâni, în Casa 10. Roșie și dură, Marte poate prevesti semne de ușoară agresivitate în comportamentul unor nativi. Casa 10 are legătură cu munca, profesia, ocupația și așa mai departe. Prin urmare, atunci când Marte este în Casa 10, nativii din cadrul unui anumit semn zodiacal pot fi puternic orientați spre carieră. Iată ce zodie va trece prin schimbări uriașe, experimentând motivație constantă pe plan profesional.

Ce zodie va trece prin schimbări uriașe

Nativii cu Marte în Casa 10 dau dovadă de abilități foarte bune în organizarea de evenimente. Cu toate acestea, ei nu ar trebui să lase aceste caracteristici să devină o obsesie. Oamenii din jur ar trebui să le respecte independența și felul lor de abordare a diverselor probleme. În această perioadă, zodia Berbec își schimbă viața. Nativii urmează să se confrunte cu o serie de provocări importante.

„Multe certuri cu șefii, neînțelegeri, foarte multe lupte de putere, competiție. Mulți nervi, dar în același timp puteți să fiți ajutați. Poate aveți nevoie de un alt loc de muncă, un alt proiect. Cât mai stați pe loc? Cât mai stați în această situație? Cu Marte în Casa 10, susținut de Jupiter, și este pe acolo și Venus, până în octombrie cel puțin, dacă vă doriți un alt loc de muncă sau o altă situație la locul de muncă și nu se întâmplă nimic, este doar vina voastră. Dacă până în octombrie nu aveți o victorie, dacă nu se va întâmpla ceva bun profesional, este doar vina voastră”, a prezis astrologul Daniela Simulescu, potrivit dcnews.ro.

Nativii cu Marte în Casa 10 vor avea oportunități nenumărate pentru a se ridica la niveluri foarte înalte, până în luna octombrie. Cu toate acestea, Berbecii trebuie să fie foarte atenți în interacțiunile lor cu oamenii din această perioadă.

Ce schimbări au loc când Marte e în Casa 10

Când Marte intră în Casa 10, este posibil ca nativii să fie destul de ambițioși și determinați. Ei pot fi priviți ca o sursă puternică de energie și entuziasm. Berbecii posedă în această perioadă calități puternice de lider și pot fi foarte orientați spre acțiune. Tendința de a lua inițiative vine în mod natural în cazul acestor nativi. Ei muncesc foarte mult pentru a avea parte de o imagine bună la locul de muncă și caută recunoaștere pentru eforturile depuse.

Citește și: Ce karma negativă are fiecare zodie din horoscop. Cum reacționează nativii

Marte în Casa 10, însă, vine la pachet și cu aspecte mai puțin pozitive. Berbecii au tendința de a ignora, în această perioadă, pe cei din jurul lor. În unele situații, pot deveni chiar ignoranți. Colegii nativi îi vor vedea ca fiind foarte reci și calculați în abordarea lor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro