Zodia care va avea parte de un an binecuvântat în 2022. Va atrage doar binele în viaţa sa

Zodia care va avea parte de un an binecuvântat în 2022. Va atrage doar binele în viaţa sa
Zodia care va avea un an binecuvantat in 2022

Chiar dacă 2021 a fost un an dificil pentru majoritatea zodiilor din horoscopul european, în anul 2022 soarele răsare pe strada unora dintre nativi. Cine sunt, de fapt, cei cinci norocoși pentru care astrele au pregătit numeroase surprize în anul ce va veni în doar o lună de zile. O zodie va atrage norocul de partea sa ca un adevărat magnet.

Top 5 zodii care vor avea noroc în 2022

Balanță

2022 se anunță a fi anul Balanțelor. Nativii născuți în această zodie de aer vor avea parte de multe surprize, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Cei care sunt implicați într-o poveste de dragoste serioasă vor fi pregătiți pentru a duce relația la un alt nivel, ceea ce poate însemna o căsătorie sau venirea pe lume a unui bebeluș.

Nativii Balanță care sunt single și nu și-au găsit încă jumătatea sunt pe cale de a fi cei mai fericiți din lume, deoarece astrele le vor trimite sufletele-pereche în cale.

Gemeni

Anul 2022 va aduce doar vești bune pentru nativii din zodia Gemeni. Reprezentanții acestei zodii de aer vor fi înconjurați doar de persoane dragi și de multe oferte de job pe plan profesional.

Astrologii sunt de părere că cei născuți în zodia Gemeni atrag norocul precum un magnet. Nativii Gemeni vor fi fericiți cu partenerul de viață și vor lua măsuri drastice cu privire la alegerea prietenilor din jurul lor.

Capricorn

Dintre toate cele 12 zodii ale horoscopului european, nativii Capricorn sunt cei care vor da lovitura în anul 2022, fiind cei mai băftoși, din punct de vedere al astrelor.

Reprezentanții acestei zodii de pământ vor avea parte de fericire, noroc, bani, belșug și multe vești bune, exact ceea ce le trebuie. Unii dintre nativi își vor găsi scopul și vor porni în aventura vieții lor, așa cum și-au dorit dintotdeauna. Natiivi Capricorn sunt norocoșii anului 2022.

Rac

Boemii zodiacului european vor avea un an exact așa cum și l-au planificat. Nativii zodiei Rac sunt extrem de calculați și meticuloși pe de o parte, dar sensibili și emotivi pe de altă parte.

Aceștia vor face tot posibilul pentru ca certurile cu cei dragi să fie din ce în ce mai rare, iar interesul față de locul actual de muncă să fie sporit.

Taur

Primele luni din anul 2022 aduc foarte multe vești bune pentru nativii din zodia Taur. Reprezentanții acestei zodii trebuie să profite și să ia unele decizii importante care le pot influența cariera.

Ei vor avea succes dacă vor lua decizii importante precum să se logodească sau să se mute în casă nouă. Norocul este de partea lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI