Zodia care se desparte în seara de Valentine’s Day. Mereu are ghinion în dragoste

Zodia care se desparte în seara de Valentine’s Day. Mereu are ghinion în dragoste
Din pacate, nu e o zi buna pentru ele

Dacă visezi la bilețele de dragoste de la admiratori secreți și la manifestări exagerate de afecțiune, este doar pentru că este Valentine’s Day, află că nu va fi deloc așa. Anumite semne zodiacale vor avea parte de cea mai proastă Zi a Îndrăgostiților. Dacă se întâmplă ca semnul tău zodiacal să fie cel care se desparte în seara asta, nu-ți face griji. Astrele au întotdeauna un cuvânt de spus, însă de Valentine’s poți să îți faci propria magie.

Zodiile care au parte de cel mai nefericit Valentine’s Day

Gemeni

De Ziua Îndrăgostiților, s-ar putea să te simți surprinzător de emoțional, mai ales când vine vorba de viața amoroasă. La urma urmei, atât Venus, cât și Marte își vor uni forțele în a opta ta casă a intimității și a încrederii, adâncindu-ți dorința pentru o poveste de dragoste cu adevărat transcendentă. 

Cu toate acestea, această energie te poate lăsa, de asemenea, să te simți speriată să îți asumi un risc și să sfârșești prin a fi rănit. Acordă atenție semnalelor de alarmă. În acestă seară, este posibil să te desparți de partener din cauza diferențelor de viziune.

Taur

Luna se va deplasa prin casa a zecea, cea mai aspectuoasă, în timpul Zilei Îndrăgostiților din acest an. Cu toate acestea, pentru că această lună se va afla în cuadratură cu rebelul Uranus (care se întâmplă să fie în Taur), s-ar putea să simți că ceea ce prezinți lumii nu se aliniază cu adevăratul tău sine. Reconectează-te cu ceea ce simți cu adevărat și amintește-ți să fii real. Vei avea discuții tensionate cu partenerul și s-ar putea să se ajungă la o ceartă urâte. Nu te vei despărți de partener, dar ziua ta nu va fi una foarte drăguță. 

Fecioară

De Valentine’s Day, s-ar putea să te simți oarecum singur, sau poate chiar retras din punct de vedere social. La urma urmei, Luna se va deplasa prin sensibila ta casă a 12-a, îndemnându-te să închizi jaluzelele, să stai în casă și să te complaci. Dacă ești într-o relație, vei avea de făcut reproșuri și pare că ești nemulțumit de tot ce se întâmplă. Ai grijă la cuvintele pe care alegi să le rostești, pentru că pot răni partenerul și puteți ajunge chiar la o ceartă în seara asta.