Horoscop zilnic 20 ianuarie. Zodia care azi va avea mari blocaje financiare

Horoscop zilnic 20 ianuarie. Zodia care azi va avea mari blocaje financiare
Horoscop 20 ianuarie 2022

Soarele intră astăzi în zodia Vărsător, pe care o va tranzita până pe data de 18 februarie, atunci când va intra în Pești. În această perioadă renaște dorința de libertate, de independență și spiritul nonconformist prinde putere. Atitudinea rebelă ia locul atitudinii rigide din ultima lună, cât Soarele a traversat Capricornul. Acest tranzit ne susține să facem schimbări în viața noastră, însă vom fi destul de limitați și blocați de diferite împrejurări, dat fiind că Soarele se va întâlni cu Saturn aici, dar și cu Mercur retrograd.

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Tranzitul Soarelui reactivează viața socială și poți ieși mai mult cu prietenii. Ține cont și de faptul că poți avea parte de unele lecții din partea acestora sau încercări care vă testează relația. Poți cunoaște persoane importante, fie prin funcție și statut, fie cu experiență, care să te ajute să faci progrese într-un proiect personal. Îți poți stabili planuri de viitor realiste și îți poți creea strategii de atingere a obiectivelor.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Soarele va tranzita sectorul carierei tale și ambițiile profesionale vor crește. Vei dori să te afirmi, să te faci remarcat, să avansezi, însă ține cont că nu va fi deloc ușor. Este nevoie de muncă, perseverență și răbdare, ba chiar poate fi nevoie să mai înveți ceva pentru a ajunge acolo unde-ți dorești. Ai grijă la responsabilitățile pe care ți le asumi acum. Unii nativi își pot schimba statutul social sau funcția.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Cu Soarele în tranzit prin sectorul principiilor de viață, te poți aștepta la o perioadă în care evenimentele petrecute în viața ta să-ți pună la încercare crezurile și convingerile. Lecțiile primite acum te ajută să evoluezi spiritual, însă fă totul corect și moral. Pe de altă parte, s-ar putea să simți nevoia să înveți ceva nou, să te înscrii la un seminar sau să fii mai dornic să pleci într-o călătorie.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Acest tranzit te poate ajuta să te folosești constructiv de resursele altora pentru a obține niște avantaje pe care ți le dorești. Este o perioadă în care se pot debloca situații financiare sau se pot rezolva chestiuni ce vizează partajele, procesele. Acum poți reechilibra raportul de forțe în cuplu. Dacă viața intimă a trecut printr-o perioadă monotonă, ai șanse să readuci energia în dormitor.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Soarele în Vărsător va activa sectorul relațiilor tale și va induce o notă de neprevăzut. Acest tranzit poate aduce tensiuni în cuplu, dar și nemulțumiri și neînțelegeri în relațiile profesionale. Nu sunt excluse rupturile bruște sau compromisurile prea mari pentru ca relația să funcționeze. Totodată, și într-o negociere poate fi nevoie să lași de la tine mai mult decât ai fi fost dispus să o faci în mod normal. În cazul unor nativi se pot încheia contracte de colaborare în mod neașteptat.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Pot să apară schimbări la locul de muncă în perioada acestui tranzit sau vei fi nevoit să-ți eficientizezi munca astfel încât lucrurile să meargă ușor. S-ar putea să fie vorba de stres mai mult, de agitație, însă ai și energia necesară să faci față provocărilor care vin. Pe de altă parte, nu este exclus ca unele probleme de sănătate să se facă resimțite și să ceară tratament. Schimbarea stilului de viață și rutinei zinice te pot ajuta să le faci față mai ușor.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Soarele va tranzita sectorul iubirii tale și te va face mai dornic de experiențe sentimentale intense. Probabil nu va fi la fel de ușor să cucerești ca altă dată, dat fiind că se întâlnește cu Saturn care, să ne reamintim, îți cere maturizare afectivă. Oricum este o perioadă în care ai nevoie de iubire și îți poți reenergiza viața sentimentală. De asemenea, preocupările pentru copii vor crește și vei fi mai dornic să te dedici hobby-urilor tale. Un proiect creativ poate fi pus pe roate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Soarele în tranzit prin Vărsător îți oferă șansa să-ți îmbunătățești relația cu familia și să te împaci cu cei dragi sau să rezolvi conflicte mai vechi. Pentru unii nativi poate fi o perioadă în care se ocupă cu mai mult spor de treburile gospodărești, poate se mută, poate renovează și reorganizează locuința.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Ai susținere din partea Soarelui să rezolvi situații ce țin de acte, să te faci remarcat grație ideilor tale și să obții ceea ce-ți dorești în urma negocierilor. Poți primi sfaturi bune, dar poți avea parte și de dialoguri care să te surprindă peste măsură. Poți reveni asupra unor decizii luate. Totuși, ai mai multă grijă la rigiditatea raționamentului și la tendința de a-ți impune cu orice preț punctul de vedere.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Soarele va tranzita sectorul tău financiar și se va întâlni și cu Saturn, guvernatorul tău, dar și cu Mercur retrograd. Acest aspect poate aduce unele blocaje financiare și te poate stimula să revii asupra unor decizii luate. Deși în mod normal ar trebui să crească șansele de a-ți suplimenta veniturile, acum s-ar putea să crească și cheltuielile și fii nevoit să apelezi la economii. Pot apărea fel și fel de plăți neprevăzute.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Soarele va intra în zodia ta și timp de aproximativ o lună îți va oferi energie și o doză mare de vitalitate. Este o perioadă bună să te preocupi de tine, de imagine, de stil de viață și sănătate și să-ți eficientizezi activitățile. Vei fi mai determinat să ajungi acolo unde-ți dorești și vei găsi calea cea mai bună pentru asta.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 20 ianuarie 2022Sănătatea ta va fi pusă sub razele Soarelui în perioada următoare, mai ales dacă este vorba de probleme de sănătate vechi și netratate sau cronice. Este o eprioadă bună să te responsabilizezi vizavi de acest aspect. Pe de altă parte, situații din trecut pot reveni la viață și s-ar putea să ți se reactiveze niște vicii sau stări anxioase.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 20 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI