Horoscop chinezesc 1-7 noiembrie 2021. Zodiile care au numai de câștigat

Horoscop chinezesc 1-7 noiembrie 2021. Zodiile care au numai de câștigat
Zi nefavorabila pentru Capra

Câteva zodii vor avea mare noroc în săptămâna 1-7 noiembrie. Acești nativi din zodiacul chinezesc vor avea parte de reușite în prima săptămână din Luna Porcului de Pământ.

Horoscop chinezesc. Zodiile care sunt favorizate

Iarna chinezească începe cu Luna Porcului de Pământ, iar câteva zodii sunt privilegiate. Iată care sunt nativii care au parte de reușite pe toate planurile.

Prima săptămână din luna noiembrie stă sub semnul noilor întâlniri, a socializării și a cunoștinnțelor interesante.

Este o perioadă în care nativii se vor concentra pe carieră, iar ambițiile își vor spune cuvântul.

Luni, 1 noiembrie, va fi o zi plină de treburi casnice și multe sarcini de îndeplinit. Este momentul ideal pentru a planifica lucrurile și pentru a face câteva treburi care îți vor aduce un venit suplimentar. Banii vor veni, indiferent că este vorba de un bonus, o mărire de salariu, o promovare sau o moștenire.

Este o zi nefavorabilă pentru Capră.

Marți, 2 noiembrie, lucrurile se anunță extrem de favorabile. E un moment pentru a schimba circumstanțele în favoarea ta. Ai grijă la copii, dacă îi ai, pentru că ei vor avea nevoie de o grijă suplimentară.

Simt nevoia să fie ascultați, așa că fii acolo pentru ei. În această zi este bine să re reconectezi cu natura. Ieși undeva în aer, în parc, la o plimbare sau fă o escapadă la munte sau chiar la mare. Încarcă-te cu energie din natură.

Nu este o zi favorabilă pentru Maimuță.

Miercuri, 3 noiembrie, nu trebuie să fii activ. Stai cât mai mult acasă. Dacă nu muncești, odihnește-te sau relaxează-te. Mergi pe jos, dacă ai de făcut drumuri și încearcă să nu ieși din casă. O zi nefavorabilă pentru Cocoș.

Joi, 4 noiembrie, este o zi perfectă pentru comunicare. Lucrurile stau bine în viața personală și afacerile merg ca pe roate. Ziua este nefavorabilă pentru Câine și Dragon.

Vineri, 4 noiembrie, este ziua ideală pentru relaxare. Fie că asculți muzică sau te uiți la un film. Planifici o călătorie sau gătești ceva. E o zi pentru tine. Nu este favorabilă această zi pentru Porc.

Sâmbătă, 6 noiembrie, o zi cu multe activitți, toate plăcute. Te reconectezi cu prietenii și rudele. Nu e bine să semnezi contracte azi și nici să iei decizii importante. O zi nefavorabilă pentru Șobolan.

  1. Duminică, 7 noiembrie, o zi dificilă în care presiunea își spune cuvântul. Simți că timpul trece fără sens. O zi nefavorabilă pentru Capră și Bivol.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI