Zodia care domină anul din martie până în decembrie. Nimeni nu va fi la nivelul acestor nativi

Zodia care domină anul din martie până în decembrie. Nimeni nu va fi la nivelul acestor nativi
Zodia care domina anul din martie pana in decembrie. Nimeni nu va fi la nivelul acestor nativi

Anul 2022 aduce multe provocări pentru nativii celor 12 zodii ale horoscopului european. Dintre toate semnele astrale, una dintre zodii va avea parte de mult belșug, de fericire și împlinire pe toate planurile, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Cine este nativul care domină anul 2022. Verifică dacă ești chiar tu norocosul.

Top 4 zodii care au noroc în 2022

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt cei mai norocoși ai anului 2022. Născuți cu stea în frunte, reprezentanții acestei zodii de foc vor domina marea majoritate a anului acestuia, mai exact din luna martie până în decembrie 2022.

Deși anul a început ușor problematic, cei mai mulți nativi Săgetător având probleme în relația de cuplu sau în familie, iată că soarele va străluci și pe strada lor, la începutul primăverii anului 2022.

Nativii acestei zodii de foc vor avea parte de multe reușite, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Unii Săgetători își vor schimba locul de muncă, iar alții vor decide să ducă relația sentimentală la un alt nivel, printr-o logodnă sau căsătorie.

Taur

Reprezentanții acestei zodii de pământ vor avea parte de mult succes în carieră. Oportunitățile pe plan profesional bat la ușa nativilor din zodia Taur.

De asemenea, cei născuți sub semnul Taurului sunt ajutați de partenerii de viață în această perioadă, pentru a avansa în carieră. Cei care sunt momentan singuri vor cunoaște pe cineva special la o petrecere a firmei și se vor îndrăgosti pe loc.

Fecioară

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei vor avea parte de un an reușit în 2022. Vor primi oferte de job, vor călători mult și vor avea parte de mult noroc. Ele nu o să ducă lipsă de nimic, iar atmosfera de acasă o să fie una cât mai plăcută.

Nativii din zodia Fecioară nu duc lipsă de lucruri și au bani, dar și familia aproape. Pe plan amoros, reprezentanții acestei zodii de pământ vor avea parte de noroc în dragoste. Vor întâlni pe cineva special, care le va da viața peste cap.

Balanță

Deși au avut parte de un an dificil în 2021, nativii din zodia Balanță vor avea parte de nocorc în lunile ce urmează. Unii nativi își vor schimba locul de muncă, în timp ce alții se vor reuni cu o dragoste pierdută de mult timp.

2022 este anul în care prietenii adevărați ies la iveală. Reprezentanții acestei zodii de aer vor face curățenie în viața lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI