Zodia care are noroc cu carul până la finalul anului 2022. Acești noroc au mare succes la bani, în dragoste și în carieră

de: Ana Chivu
14 10. 2022

Specialiștii vin cu noi vești pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Unii nativi au parte de noroc triplu până la finele anului 2022. Aceștia au șansa să refacă niște relații vechi și să se îndrăgostească puternic de persoana de care aveau nevoie. De asemenea, ei urcă și câteva trepte în carieră. Astrele susțin că doar un anumit semn va avea parte de toate aceste daruri pentru lunile viitoare.

Horoscop până la finalul anului 2022: zodia care are noroc pe toate planurile

Astrologii au venit cu noi vești pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Astrele arată că doar un anumit semn se va bucura de bani, reușite pe plan profesional, dar și fericire în relația de cuplu. Cei care sunt singuri au șanse mari să își găsească sufletul pereche până la finalul anului 2022, iar semnele care sunt căsătorite leagă o conexiune chiar mai puternică.

Mai exact, este vorba despre oamenii născuți sub semnul Vărsătorului. Aceștia dau lovitura pe toate planurile și au parte de cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Toată munca le va fi răsplătită până la finalul anului 2022. Nativii sunt văzuți ca fiind cei mai inteligenți și curajoși în special în această perioadă.

Au calități care sunt văzute de toată lumea, iar în ultimul timp pare că Vărsătorii radiază. Cei din urmă se remarcă prin acțiunile lor și prin sinceritate și loialitate. Ei sunt în siguranță la capitolul iubirii și se simt din ce în ce mai împliniți în viața personală, dar și în cea profesională.

Caracteristici și personalitate

Zodia Vărsător este cea mai liberă în gândire dintre toate. Cei născuți sub acest semn au calități pentru care sunt foarte apreciați. Sunt oamenii schimbării, oamenii viitorului care caută de fiecare dată detalii despre ce urmează în viața lor.

Vor să schimbe lumea și să răstoarne reguli deja știute. Zodia este reprezentată printr-un tânăr care poartă un vas plin cu apă. În legendele antice el se numește Ganymede, cel care primește de la Zeus slujba de paharnic pentru zeii din Olimp.

Mitul lui Ganymede a fost adesea sursă de inspirație pentru artiști din antichitate până în perioada renașterii. Printre cele mai remarcabile picturi și sculpturi inspirate din mit se numără cele realizate de: Michelangelo, Benvenuto Cellini, Correggio, Rembrandt, Rubens etc.

Băiatul a fost descris de Homer drept ,,cel mai frumos dintre muritori”, motiv pentru care a fost ținut de Zeus în slujba sa. De asemenea, un corp ceresc a primit numele lui și care este cel mai mare satelit din Sistemul solar. Acesta a fost descoperit de Galileo Galilei la 7 ianuarie 1610, care l-a observat prin luneta astronomică inventată de el.