Zodia alături de care vei forma cea mai frumoasă familie. Nativii care se gândesc doar la căsătorie

Zodia alături de care vei forma cea mai frumoasă familie. Nativii care se gândesc doar la căsătorie
Ce zodie este potrivită pentru o familie?

Mulți oameni își caută iubirea toată viața. Unii dintre ei își găsesc jumătatea mai devreme decât se gândesc, iar alții așteaptă ani buni un partener potrivit pentru ei. Dacă ești în căutarea unui amorez perfect cu care să îți întemeiezi o familie, articolul acesta ar putea să te ajute. Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu detalii despre fiecare zodie și nativul lângă care ar putea să își găsească liniștea și cu care să întemeieze un cămin.

Previziuni Mihai Voropchievici: cu ce zodie te potrivești pentru o familie?

Berbec: ei sunt pasionali și iubitori și sunt extrem de atașați de familia din care provin. Aceștia fac o casă bună cu zodiile de aer precum Gemeni sau Vărsător, dar se pot înțelege și cu zodiile de pământ.

Taur: ei sunt extrem de dedicați relațiilor lor. Nu contează dacă este vorba despre prietenie, familie sau colaborări la locul de muncă. Își doresc foarte mult stabilitate și vor o relație de lungă durată care să dureze pentru totdeauna. Sunt compatibili cu Peștii, Fecioarele și Capricornii.

Gemeni: ei nu sunt familiști. Aceștia se află într-o continuă căutare toată viața. Cu toate astea, le pot pune capac Berbecii, Leii sau Vărsătorii.

Rac: își pun familia mai presus de orice. Au relații deosebite cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii sau Peștii. Cu nativii din urmă pot forma relații fabuloase de iubire.

Leu: el apreciază enorm familia și o protejează cu orice preț. Este compatibil în special cu Berbecii, Gemenii și Săgetătorii, dar cel mai bine se potrivește pentru o familie cu Balanțele.

Fecioară: sunt orientate spre formarea unei familii, dar pare că uneori își pun piedici singuri. Sunt compatibile cu Taurii, Racii și Scorpionii.

Balanță: ei sunt mamele clasice ale zodiacului pentru că sunt protectoare, susținătoare și foarte iubitoare. Sunt compatibile cu Gemenii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Scorpion: vor să rămână mereu puternici și își ridică multe ziduri de-a lungul anilor. Cu toate astea, ei sunt foarte sensibili și vor un partener extrem de iubitor pentru a face casă cu el. Sunt compatibili cu Racii și Peștii.

Săgetător: el rezonează foarte bine cu Berbecul și Leul, dar la fel de bine poate face o familie cu o Balanță sau un Vărsător.

Capricorn: sunt născute să aleagă mereu familia în detrimentul prietenilor. Aleg să creadă și să susțină mereu rudele de sânge. Sunt compatibili cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii și Peștii.

Vărsător: este compatibil cu Berbecii, Gemenii, Balanțele și Săgetătorii. Este mult mai selectiv decât arată și nu se complace deloc.

Pești: ei sunt niște parteneri excelenți. Își pun mereu sufletul pe tavă pentru familia lor. Cel mai bine se potrivesc cu Taurii, Scorpionii, Racii și Capricornii.