20 sept. 2022 | 13:05

Zodia alături de care vei forma cea mai frumoasă familie. Nativii care se gândesc doar la căsătorie

Horoscop
Zodia alături de care vei forma cea mai frumoasă familie. Nativii care se gândesc doar la căsătorie
Ce zodie este potrivită pentru o familie?

Mulți oameni își caută iubirea toată viața. Unii dintre ei își găsesc jumătatea mai devreme decât se gândesc, iar alții așteaptă ani buni un partener potrivit pentru ei. Dacă ești în căutarea unui amorez perfect cu care să îți întemeiezi o familie, articolul acesta ar putea să te ajute. Numerologul Mihai Voropchievici a venit cu detalii despre fiecare zodie și nativul lângă care ar putea să își găsească liniștea și cu care să întemeieze un cămin.

Previziuni Mihai Voropchievici: cu ce zodie te potrivești pentru o familie?

Berbec: ei sunt pasionali și iubitori și sunt extrem de atașați de familia din care provin. Aceștia fac o casă bună cu zodiile de aer precum Gemeni sau Vărsător, dar se pot înțelege și cu zodiile de pământ.

Taur: ei sunt extrem de dedicați relațiilor lor. Nu contează dacă este vorba despre prietenie, familie sau colaborări la locul de muncă. Își doresc foarte mult stabilitate și vor o relație de lungă durată care să dureze pentru totdeauna. Sunt compatibili cu Peștii, Fecioarele și Capricornii.

Gemeni: ei nu sunt familiști. Aceștia se află într-o continuă căutare toată viața. Cu toate astea, le pot pune capac Berbecii, Leii sau Vărsătorii.

Rac: își pun familia mai presus de orice. Au relații deosebite cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii sau Peștii. Cu nativii din urmă pot forma relații fabuloase de iubire.

Leu: el apreciază enorm familia și o protejează cu orice preț. Este compatibil în special cu Berbecii, Gemenii și Săgetătorii, dar cel mai bine se potrivește pentru o familie cu Balanțele.

Fecioară: sunt orientate spre formarea unei familii, dar pare că uneori își pun piedici singuri. Sunt compatibile cu Taurii, Racii și Scorpionii.

Balanță: ei sunt mamele clasice ale zodiacului pentru că sunt protectoare, susținătoare și foarte iubitoare. Sunt compatibile cu Gemenii, Leii, Săgetătorii și Vărsătorii.

Scorpion: vor să rămână mereu puternici și își ridică multe ziduri de-a lungul anilor. Cu toate astea, ei sunt foarte sensibili și vor un partener extrem de iubitor pentru a face casă cu el. Sunt compatibili cu Racii și Peștii.

Săgetător: el rezonează foarte bine cu Berbecul și Leul, dar la fel de bine poate face o familie cu o Balanță sau un Vărsător.

Capricorn: sunt născute să aleagă mereu familia în detrimentul prietenilor. Aleg să creadă și să susțină mereu rudele de sânge. Sunt compatibili cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii și Peștii.

Vărsător: este compatibil cu Berbecii, Gemenii, Balanțele și Săgetătorii. Este mult mai selectiv decât arată și nu se complace deloc.

Pești: ei sunt niște parteneri excelenți. Își pun mereu sufletul pe tavă pentru familia lor. Cel mai bine se potrivesc cu Taurii, Scorpionii, Racii și Capricornii.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro