Zlatan Ibrahimovic riscă să rămână burlac toată viața. Iubita lui a dezvăluit de ce nu are de gând să se căsătorească

Zlatan Ibrahimovic are 41 de ani, joacă la AC Milan și nu se gândește la retragere. Dar nici la căsătorie! Iubita lui, frumoasa Helena Seger, l-a anunțat că nu are de gând să se mărite. Cei doi au împreună doi băieți.

Iubita lui Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit de ce nu vrea să se căsătorească

Zlatan Ibrahimovic este cel mai cunoscut jucător suedez. A jucat la cluburi mari, iar anul trecut a câștigat titlul de campion cu AC Milan. A marcat opt goluri și și-a adus contribuția la succesul formației milaneze, alături de românul Ciprian Tătărușanu. Acum este accidentat, dar deși are 41 de ani nu se gândește la momentul retragerii.

Atacantul a spus mereu că viața ordonată din familia lui l-a ajutat în carieră. Partenera lui este Helena Seger și au împreună doi copii: Maximilian (16 ani) și Vincent (14 ani). S-au cunoscut în anul 2001, dar nu au de gând să se căsătorească. Zlatan avea 21 de ani, iar ea 32.

„Dacă m-aș mărita, ar însemna că îmi pierd independența. Nu vreau să fiu numită soție de fotbalist sau câștigătoarea unui concurs de frumusețe. Cred că oamenii nu știu cât de mult am studiat, muncit și luptat”, a spus Helena Seger în as.com.

Iubita lui Zlatan a dezvăluit și cum s-au cunoscut. Prima întâlnire a fost cu scântei și putea să nu se termine prea plăcut.

„El și-a parcat greșit Ferrari-ul pe o stradă din Malmo. Modul în care a parcat nu îmi permitea mie să mai ies cu mașina. Am țipat la el, dar… Am văzut atunci la el ceva ce mi-a plăcut, dar nu e ușor să trăiești cu el, deși nu mă feresc să recunosc că nici cu mine nu este ușor pentru el”, a mai adăugat Helena Seger.

Zlatan Ibrahimovic, aventură cu Diletta Leotta?

De-a lungul timpului au apărut unele zvonuri că Ibrahimovic și-ar fi înșelat partenera. În ultima poveste ar fi fost implicată și Diletta Leotta, cea care și-a câștigat renumele de „cea mai sexy ziaristă”.

Cei doi s-au cunoscut la filmările pentru un clip publicitar și de atunci sunt „mai mult decât prieteni”. Jurnaliștii de la revista Chi au aflat că cei doi au cinat la un restaurant de lux, cu bodyguarzi la uși și că fotbalistul i-ar fi spun că nu este implicat în nicio relație.

Sursa Foto: Facebook