Transferul vieții pentru Ciprian Tătărușanu. Semnează cu AC Milan și va fi coleg cu Zlatan Ibrahimovic

Transferul vieții pentru Ciprian Tătărușanu. Semnează cu AC Milan și va fi coleg cu Zlatan Ibrahimovic
Tătăruşanu va continua doar la echipa de club. A fost transferat recent de AC Milan.

Transfer de top pentru Ciprian Tătărușanu. Internaționalul român se desparte de Olympique Lyon și va semna chiar mâine cu AC Milan. Informația a fost oferită de jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, recunoscut pentru acuratețea mutărilor pe care le anunță. Mai mult, în cazul lui Tătărușanu totul este deja pus la punct. Fotbalistul va ajunge în cel mai scurt timp la Milano, iar joi va face vizita medicală și va semna contractul.

Adus ca rezervă a lui Donnarumma, Ciprian Tătărușanu ar putea avea șansa să rămână titular la AC Milan

Ciprian Tătărușanu, 34 de ani, va semna un acord valabil pentru următoarele trei sezoane. Și va avea un statut destul de clar în echipa antrenată de Stefano Pioli. Va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma, 21 de ani, portarul naționalei Italiei. AC Milan s-a despărțit săptămâna trecută de doi portari experimentați. Pepe Reina a ajuns la Lazio, iar Asmir Begovic a revenit la Bournemouth de unde era împrumutat.

AC Milan
AC Milan

Astfel că oficialii lui AC Milan au căutat în aceste zile variante pentru rezerva de portar, iar alesul a fost Tătărușanu. Asta după ce prima variantă, Marco Sportiello, a decis să rămână la Atalanta. În lotul lui AC Milan este și fratele lui Gianluigi Donnarumma, Antonio. Acesta din urmă ar fi al treilea portar din lot.

Pentru Ciprian Tătărușanu există o mică speranță să rămână titular la AC Milan. Jurnalistul italian Alfredo Pedulla anunța ieri că Juventus ar fi interesată de achiziționarea lui Gianluigi Donnarumma. Campioana Italiei a mai încercat în trecut să îl aducă pe talentatul portar. Dar Donnarumma și-a prelungit contractul cu AC Milan la vremea respectivă. Doar că acum se apropie din nou de expirarea contractului, valabil până în 2021. În cazul în care Donnarumma nu acceptă de urgență o prelungire, AC Milan ar putea fi obligată să asculte ofertele lui Juventus. Asta pentru a nu îl pierde gratis pe fotbalist.

De-a lungul carierei, Ciprian Tătărușanu a mai jucat pentru Juventus București, Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, FC Nantes și Olympique Lyon.

Urmăriți Playtech.ro și pe