Zilele tale norocoase în luna august 2024, în funcție de zodie. Află când ai cele mai mari șanse de câștiguri

de: Ștefan R. Apostol
05 08. 2024

Fiecare dintre noi, mai mult, sau mai puțin, avem o zi norocoasă. Așa spun astrologii care fac aceste predicții astrale, bazându-se pe mai mulți factori. Conform acestora, cel puțin o zi din lună poate fi una norocoasă, așa că nici acesată lună nu face excepție, iar astrologii știu deja care sunt zilele tale norocoase în luna august 2024, în funcție de zodie.

Nativii acestor zodii se așteaptă la un august norocos

Conform astrologilor, luna august 2024 prezintă promisiuni sporite pentru trei semne zodiacale unice și binecuvântate, dar și pentru restul nativilor, într-o anume proporție.

Cu o lună nouă în Leu care a luminat ziua de 4 august, un sezon magic în Leu care durează până pe 22 august și introduce un sezon pragmatic în Fecioară, domnește o mare energie.

Asta înseamnă de fapt că universul e de partea lor, și că le-a pregătit nativilor celor 12 zodii o lună plină de surprize, zile norocoase și, de ce nu, mari șanse de câștiguri. Și tot acum, astrologii au câteva predicții despre zilele tale norocoase în luna august 2024, în funcție de zodie.

Care sunt zilele tale norocoase în luna august 2024, în funcție de zodie

Aceste aspecte astrale se regăsesc în fiecare lună a anului, în funcție de anumiți factori știuți doar de cei care practică această știință, în cele din umă.

Deși scepticii vor spune că nu este chiar așa, în cele din urmă depinde și de perspectiva personală din care privești aceste lucruri. Așa că, hai să vedem care sunt zilele tale norocoase în luna august 2024, în funcție de zodie.

Berbec

Luna începe cu ceva ajutor, deoarece Venus a intrat în Fecioară pe 4 august. Orice angajamente personale sau profesionale care ți-au pus răbdarea la încercare se simt puțin mai ușor de gestionat.

Oamenii ar putea apărea și să își ofere sprijinul sau poate că aterizați pe o soluție care schimbă jocul. Cu toate astea, ziua ta norocoasă va fi pe 7 august, moment în care Soarele în Leu se amestecă cu Jupiter în Gemeni.

Aceasta este o zi excelentă pentru a primi vești pozitive sau complimente și pentru a  împărtăși ideile și sentimentele. Oamenii sunt curioși și entuziasmați de ceea ce ai de oferit, dar vei avea parte și de o promovare. Depinde cum îți joci cartea.

Taur

Norocul și dragostea sunt abundente. Acesta este un moment excelent pentru a vă întâlni, a face sex fierbinte, a urmări un proiect creativ sau a cere ajutor.Universul este de partea ta.

Cu Mercur Retrograd care începe în Fecioară, poate aduce flăcări vechi înapoi în viața ta. Dacă te afli într-o relație conjuncturală, ai sarcina de a stabili dacă ar trebui să rămâi sau să pleci.

De asemenea, s-ar putea să te întorci la hobby-uri vechi care îți plăceau sau la proiecte pe care le-ai început, dar le-ai abandonat. Este posibil să îți asumi un nou rol sau o nouă responsabilitate la locul de muncă atunci când Marte și Jupiter fac echipă în Gemeni pe 14 august.

Gemeni

Sezonul leului te face să alergi de la un eveniment la altul. Următoarele câteva săptămâni sunt pline de distracție, pe măsură ce te conectezi cu prietenii, înveți noi abilități, iei cărțile pe care ai vrut să le citești și îți rezervi o călătorie de weekend.

Comunicarea este, de asemenea, un obiectiv important, s-ar putea să experimentați o schimbare în mentalitatea personală, să începi unele conversații importante sau să afli informații intrigante.

Ziua ta norocoasă, conform astrologilor, va fi pe 15 ale lunii, atunci când Marte din Gemeni se intâlnește de Saturn din Pești, ceea ce înseamnă că ai șanse mari de câștiguri.

Rac

Îți cunoști valoarea, nativule din Rac, și ești gata să te asiguri că și toți cei din jurul tău o fac. Sezonul Leului te ajută să îți recapeți încrederea în tine și să pledezi pentru ceea ce meriți.

Este timpul să mergi după acea mărire de salariu sau să începi acea activitate secundară. Talentul tău nu mai poate fi ascuns, iar noi oportunități profesionale sunt disponibile pentru tine.

Pentru tine norocul apare cu adevărat pe 18 august, când problemele financiare încep să se rezolve atunci când Soarele și Mercur retrograd. S-ar putea să auzi vești despre un loc de muncă, o mărire de salariu sau o promovare care a cunoscut întârzieri, sau s-ar putea să descoperi o nouă idee de afaceri și dorințele tale să se îndeplinească.

Leu

Este sezonul tău și niciodată nu te-ai simțit atât de bine să atragi atenția. Este clar pentru toată lumea că luna august îți aduce mult noroc. Cu toate astea, următoarele câteva săptămâni sunt despre urmărirea dorințelor inimii tale și atragerea oamenilor potriviți în viața ta.

Te afli într-un sezon al noilor începuturi, așa că stabilește-ți obiective noi. Asumă-ți riscuri, pentru că universul te susține. Încet și sigur va apare și norocul pe strada ta.

Astrologii vorbesc de ziua de 19 ale lunii, când Jupiter din Gemeni se întâlnesc de Saturn din Pești. S-ar putea să îți dorești să fii mai departe profesional cel puțin, dar este timpul să sărbătorești cât de departe ai ajuns

Fecioară

Singurătatea și liniștea sunt temele tale la început de lună, Fecioară. Sezonul Leului îți face întotdeauna intuiția mai ascuțită și mai puternică.

Cu cât petreci mai mult timp singură, cu atât vei observa mai mult semnele și sincronicitățile care apar în jurul tău. Dar, asta nu exclude norocul din viața ta, astfel că pe 12 august, te aventurezi pe un teritoriu neexplorat, când Marte și Jupiter fac echipă în Gemeni.

Acest lucru poate marca începutul unui nou proiect promițător la locul de muncă sau chiar o promovare, și vei avea succes pe toate planurile.

Balanță

Sezonul Leului te pune într-o dispoziție extrovertită, dornică să experimentezi viața și să te conectezi cu ceilalți. Aceasta este o perioadă aglomerată pentru a face planuri cu prietenii, a participa la concerte și pur și simplu a ieși din casă.

În următoarele câteva săptămâni, s-ar putea să petreci mai mult timp făcând networking și urmărind unele dintre obiectivele tale. Ești plin de idei și de încrederea de a le da viață, și trăiești momente unice.

Dar, totuși, ai o zi extrem de norocoasă, 21 august, când Soarele din Leu se întâlnește cu Jupiter din Gemeni. S-ar putea să ai planuri distractive cu prietenii, să rezervi niște călătorii sau să primești undă verde pentru a publica o parte din lucrările tale, ceea ce va aduce și ceva câștiguri în plus.

Scorpion

Sezonul Leilor te aruncă pe tine, darurile tale și munca ta în lumina reflectoarelor. Următoarele câteva săptămâni te ajută să faci progrese în atingerea obiectivelor, să ceri ceea ce meriți și să mergi după o promovare sau o mărire de salariu.

Ieși în evidență și câștigi atenția oamenilor importanți în toate domeniile vieții tale. Ba mai mult de-atât, pe 23 august vei avea o zi plină de noroc dublu la tot, când Marte și Jupiter, ambii în Gemeni, se unesc pe cer.

Aceasta este, de asemenea, o zi puternică pentru eliberarea de trecut. Mercur retrograd intră în Leu mai târziu în cursul zilei, iar următoarele câteva săptămâni te invită să reflectezi asupra carierei și obiectivelor actuale.

Săgetător

Sezonul Leilor ți-a redat optimismul și mergi după ceea ce îți dorești. Următoarele săptămâni aduc aventura și noutatea în calea ta. Te-ai săturat de aceeași rutină veche și ești dornic să înveți și să experimentezi tot ceea ce viața are de oferit.

Norocul pare că te-a ocolit o perioadă de timp, și se poate să ai sentimente de deznădejde. Dar, a venit și momentul tău, astfel că pe 22 august, ziua ta norocoasă, iar viața ta se schimbă radical.

Asta și datorită influenței Soarelui care intră în Fecioară, iar tu faci progrese în ceea ce privește obiectivele tale. Acest sezon al Fecioarei poate aduce ceva ce ți-ai dorit.

Capricorn

Îmbrățișezi misterul tuturor lucrurilor, Capricorn, iar sezonul Leului îți scoate în evidență abilitatea de a te auto-reflecta și de a te adânci în psihicul tău.

Următoarele câteva săptămâni te ajută să navighezi probleme legate de încredere, vulnerabilitate și intimitate în unele dintre cele mai apropiate conexiuni ale tale.

Cu toate aceste momente de reflecție, astrele lucerază în favoarea ta, astfel că pe 18 august, când Soarele în Leu se întâlnește cu Mercur retrograd, lucrurile vor lua un alt traseu pentru tine. Apar vești financiare pe care le-ai așteptat, și nu uita că astrele sunt de partea ta.

Vărsător

Te concentrezi pe oamenii importanți din viața ta, Vărsătorule. Sezonul Leului te ajută să faci un inventar al relațiilor tale individuale. S-ar putea să reaprinzi flăcările într-o relație romantică sau să muncești din greu pentru a atrage noi clienți de afaceri.

Din punct de vedere personal, vei avea noroc, mai ales pe 29 august, când Venus, planeta relațiilor, intră în Balanță, astfel că dă norocul peste tine.

Acest lucru poate însemna să elimini pe cineva din viața ta sau să primești un vechi prieten sau membru al familiei înapoi în cercul tău interior.

Pești

Sezonul Leilor este întotdeauna aglomerat pentru tine, dar, deși te poți simți minunat să bifezi lucrurile enervante care au adunat praf pe lista ta de lucruri de făcut, te poate lăsa, de asemenea, să te simți epuizat.

Acesta este un moment important pentru a te concentra asupra rutinei tale zilnice, inclusiv asupra relației tale cu îngrijirea de sine și cu starea de bine.

Din perspetiva norocului, astrologii spun că vei avea parte de o astfel de zi, pe 22 august, aducând mai multă atenție relațiilor importante, atât cele profesionale, cât și cele personale.

Așa că, mare atenție cum gestionezi lucrurile la acel moment, s-ar putea să se contureze câștigurile de bani.