04 dec. 2022 | 17:31

Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie. Când îți va ieși tot ce ți-ai propus

Social
Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie. Când îți va ieși tot ce ți-ai propus
Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie. Ce anunță astrele despre cum vor evolua lucrurile în viețile acestor nativi.

Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie. Nativii se vor bucura de succes și performanță, în anumite zile din ultima lună a anului 2022. Trebuie să ții cont de ceea ce arată horoscopul, pentru a putea să te bucuri la maximum de ele.

Zilele norocoase în decembrie pentru fiecare zodie

Berbec. Trebuie să fii mai atent la relația pe care o ai cu partenerul tău. S-ar putea ca iubitul sau iubita ta să își dorească să petreacă momente de intimitate alături de tine. Nu-i neglija dorințele, s-ar putea să pierzi momente semnificative pentru legătura amoroasă pe care ai dezvoltat-o până acum. Zilele tale norocoase vor fi 9, 18, 27 și 29 decembrie.

Taur. Ai nevoie de sprijin în această perioadă a anului, în mod special pe plan emoțional. Cineva la care nu te aștepți va fi dispus să îți sară în ajutor. Te va ajuta să treci peste anumite momente vulnerabile din viață. Zilele tale norocoase în ultima lună a anului curent vor fi 5, 6, 8, 14 și 24 decembrie.

Gemeni. Chiar dacă este o perioadă în care trebuie să fii atent cu cheltuielile și să ai grijă la cât de mulți bani investești în diverse activități sau lucruri, nu fi ieftin. Lucrurile frumoase necesită implicare. Când te apuci să faci ceva, fă ca și cum ai face pentru tine. Zilele tale norocoase în luna decembrie 2022 vor fi cele de pe 5, 15, 17, 23 și 26.

Rac. S-ar putea să primești o mărire de salariu, dacă știi cum să îți te vinzi. Fii sincer cu tine, adu ce trebuie la masă și ai încredere în experiența și abilitățile tale. Te vor ajuta să treci de un prag care reprezintă, pentru tine, un obstacol. Zilele tale norocoase, în luna decembrie 2022, vor fi 2, 3, 9, 12, 20 și 29.

La ce trebuie să fie atenți acești nativi în decembrie

Leu. Treci printr-o perioadă solicitantă, din mai multe puncte de vedere. Lucrurile nu par să se așeze așa cum ai sperat. Pentru a trece cu bine de hopurile din viața ta, este nevoie să încerci să privești unele situații într-un mod aparte. Încearcă să îți depășești limitele, să analizezi circumstanțele de viață și altfel. Zilele tale norocoase vor fi 1, 3, 10, 21, 27 și 28 decembrie.

Fecioară. Multe persoane îți oferă sfaturi în această perioadă de timp. Ești pus în fața unor decizii complicate. Majoritatea membrilor de familie și a prietenilor vor să îți fie alături. Chiar dacă toți au intenții bune, este important să îți asculți inima. Tu știi deja, în sufletul tău, cum trebuie să procedezi. 4, 6, 15, 16 și 31 decembrie vor fi zilele tale norocoase.

Balanță. Libertatea, independența și individualitatea sunt cheile succesului tău. Îți este greu să iei parte la unele activități, dacă nu te simți în largul tău. Și nu este deloc de condamnat asta. Nimănui nu-i place monotonia, dar trebuie să ții cont și de nevoile tale emoționate. 3, 7, 12, 19 și 22 decembrie vor fi zile norocoase pentru tine.

Scorpion. Nu te compromite, când nu este cazul. Nu renunța la principiile tale, doar pentru a te bucura de prezența unui om special în viața ta. Partenerul tău trebuie să împărtășească aceleași valori ca și tine. Altfel, oricum relația va dura doar pentru o perioadă scurtă de timp. Zilele tale norocoase în această lună a anului vor fi 2, 9, 11, 18, 20 și 21 decembrie.

Cele mai bune zile pentru aceste semne zodiacale

Săgetător. Concentrează-te pe ce este cu adevărat important în viața ta. Nu lăsa resentimentele să îți conducă inima. Iartă și fii mai bun în această perioadă. Planurile tale vor izbuti doar dacă te vei afla într-un echilibru mental și emoțional. Zilele norocoase din decembrie 2022, pentru tine, vor fi 3, 9, 11, 13, 22 și 25.

Capricorn. Faci eforturi suplimentare în această perioadă. În mod special, la locul de muncă. Nu renunța, fiindcă toate sacrificiile vor fi răsplătite. Amintește-ți mereu că legile karmei se bazează, mai întâi de toate, pe intenție. 5, 6, 8, 17, 20 și 23 decembrie vor fi zilele tale norocoase.

Vărsător. Este posibil să trăiești sentimente de frustrare în această perioadă a anului. În mod deosebit, cu privire la bani. Trebuie să încerci să ieși din anumite limite mentale pe care ți le-ai impus. Dacă ai o idee nouă, nu renunța la ea. Ai încredere și fii creativ. Tocmai asta te va scoate din probleme. 4, 5, 6, 13, 14, 24 și 31 decembrie vor fi zilele tale norocoase.

Citește și: De ce suntem tentați să credem în horoscop și cum ne afectează asta viața de zi cu zi

Pești. Subconștientul tău nu uită nimic. Este timpul să îi acorzi mai multă atenție. Tot ceea ce faci se bazează pe anumite lucruri, evenimente, sentimente stocate în „memoria” creierului tău. Trebuie să schimbi anumite obiceiuri, dacă vrei să ai o viață mai bună. 1, 3, 11, 13, 25 și 29 decembrie vor fi zilele tale norocoase.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro