Zilele în care benzina şi motorina sunt mai ieftine în Grecia. Atunci trebuie să alimentezi

Zilele în care benzina şi motorina sunt mai ieftine în Grecia. Atunci trebuie să alimentezi
Cum poti sa alimentezi mai ieftin in Grecia

S-a aflat care sunt zilele în care benzina şi motorina sunt mai ieftine în Grecia. Atunci trebuie să alimentezi, dacă te afli în vacanță în Grecia. Foarte mulți români se afla sau trebuie să plece în concediu în Grecia în această perioadă, astfel că ar fi bine să știe când să alimenteze în această țară, în ce zile.

Când ar trebui să alimentezi dacă te afli în Grecia. În ce zile benzina și motorina sunt mai ieftine

Românii care pleacă în vacanță în Grecia sunt foarte interesați să găsească acolo benzinării care practică prețuri mai mici la carburanți. Sunt interesați de prețuri mai mici la benzină și motorină atât pentru drumul din țară, în timp ce alții sunt interesați să exploreze în timpul vacanței împrejurimile în căutare de plaje frumoase sau taverne cu mâncare delicioasă și ieftină.

O utilizatoare a grupului de Facebook Forum Grecia i-a întrebat pe internauți ce benzinării din Grecia recomandă, astfel încât plinul să se facă mai ieftin.

Sfaturile celor care au fost în Grecia. De unde să alimentezi

„Ce stații de alimentare cu benzină sunt recomandate în Grecia? Mulțumesc!”, a scris Dina S. Iar răspunsurile nu au întârziat să apară. Ca în multe cazuri pe astfel de grupuri, unii au intrat doar ca să descrețească frunțile celorlalți participanți la discuție:

„Niciuna. Toate vor bani”, i-a răspuns Marius R.

„Nu alimenta de pe autostradă sau zona centrală a stațiunilor”, a fost sfatul lui Eduard P.

„Dacă aveți posibilitatea, faceți plinul din Bulgaria. Este puțin mai ieftină”, a adăugat, la rândul său, Ionuț.

„Stațiile de pe drumurile naționale. Pe autostradă e mai scump”, a scris și Nelu R.

„Shell o folosesc majoritatea și alimentează în ziua de marți pentru că benzina W Power de 98 e la reducere la preț de benzina 95. Vinerea alimentează cu diesel pentru că e cu reducere”, a precizat Gourzanopoulos T.

Ce a pățit un român într-un restaurant grecesc

Pe de altă parte, românii care se află sau ajung în Grecia trebuie să fie atenți unde iau masa, cel mai bine ar fi să se intereseze de prețurile practicate dinainte de a comanda. Un român a spus ce a pățit într-un restaurant grcesc.

”Salutare tuturor! Dacă vizitați Nydri și doriți să serviți masa pe malul mării, EVITAȚI terasa Tom’s Seaside Restaurant. Servirea a fost foarte greoaie cu toate că eram doar masa noastră și încă două ocupate, paharele aveau urme de murdărie dar cea mai tare chestiune a fost la nota de plată. Aproape toate prețurile mâncărurilor comandate au fost mărite cu 0,5 – 2 EUR”, își povestește românul experiența mai mult decât neplăcută.

Cum a fost păcălit turistul român

Pe bon erau trecute alte produse iar atunci când am fost să vorbim cu “șeful de sală” ne-a arătat că pe ultima pagină a meniului este scris că prețurile se pot modifica oricând, inclusiv între momentul efectuării comenzii și cel al notei de plată!!! Motivul indicat pentru aceasta fiind unul foarte simplu: pentru ca așa vreau eu!. Trist pentru imaginea turismului în Grecia!”, a scris acesta pe un forum.