09 aug. 2022 | 08:34

Zilele în care benzina şi motorina sunt mai ieftine în Grecia. Atunci trebuie să alimentezi

Social
Zilele în care benzina şi motorina sunt mai ieftine în Grecia. Atunci trebuie să alimentezi
Cum poti sa alimentezi mai ieftin in Grecia

S-a aflat care sunt zilele în care benzina şi motorina sunt mai ieftine în Grecia. Atunci trebuie să alimentezi, dacă te afli în vacanță în Grecia. Foarte mulți români se afla sau trebuie să plece în concediu în Grecia în această perioadă, astfel că ar fi bine să știe când să alimenteze în această țară, în ce zile.

Când ar trebui să alimentezi dacă te afli în Grecia. În ce zile benzina și motorina sunt mai ieftine

Românii care pleacă în vacanță în Grecia sunt foarte interesați să găsească acolo benzinării care practică prețuri mai mici la carburanți. Sunt interesați de prețuri mai mici la benzină și motorină atât pentru drumul din țară, în timp ce alții sunt interesați să exploreze în timpul vacanței împrejurimile în căutare de plaje frumoase sau taverne cu mâncare delicioasă și ieftină.

O utilizatoare a grupului de Facebook Forum Grecia i-a întrebat pe internauți ce benzinării din Grecia recomandă, astfel încât plinul să se facă mai ieftin.

Sfaturile celor care au fost în Grecia. De unde să alimentezi

„Ce stații de alimentare cu benzină sunt recomandate în Grecia? Mulțumesc!”, a scris Dina S. Iar răspunsurile nu au întârziat să apară. Ca în multe cazuri pe astfel de grupuri, unii au intrat doar ca să descrețească frunțile celorlalți participanți la discuție:

„Niciuna. Toate vor bani”, i-a răspuns Marius R.

„Nu alimenta de pe autostradă sau zona centrală a stațiunilor”, a fost sfatul lui Eduard P.

„Dacă aveți posibilitatea, faceți plinul din Bulgaria. Este puțin mai ieftină”, a adăugat, la rândul său, Ionuț.

„Stațiile de pe drumurile naționale. Pe autostradă e mai scump”, a scris și Nelu R.

„Shell o folosesc majoritatea și alimentează în ziua de marți pentru că benzina W Power de 98 e la reducere la preț de benzina 95. Vinerea alimentează cu diesel pentru că e cu reducere”, a precizat Gourzanopoulos T.

Ce a pățit un român într-un restaurant grecesc

Pe de altă parte, românii care se află sau ajung în Grecia trebuie să fie atenți unde iau masa, cel mai bine ar fi să se intereseze de prețurile practicate dinainte de a comanda. Un român a spus ce a pățit într-un restaurant grcesc.

”Salutare tuturor! Dacă vizitați Nydri și doriți să serviți masa pe malul mării, EVITAȚI terasa Tom’s Seaside Restaurant. Servirea a fost foarte greoaie cu toate că eram doar masa noastră și încă două ocupate, paharele aveau urme de murdărie dar cea mai tare chestiune a fost la nota de plată. Aproape toate prețurile mâncărurilor comandate au fost mărite cu 0,5 – 2 EUR”, își povestește românul experiența mai mult decât neplăcută.

Cum a fost păcălit turistul român

Pe bon erau trecute alte produse iar atunci când am fost să vorbim cu “șeful de sală” ne-a arătat că pe ultima pagină a meniului este scris că prețurile se pot modifica oricând, inclusiv între momentul efectuării comenzii și cel al notei de plată!!! Motivul indicat pentru aceasta fiind unul foarte simplu: pentru ca așa vreau eu!. Trist pentru imaginea turismului în Grecia!”, a scris acesta pe un forum.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro