Zi neagră pentru fotbalul românesc! Ionuț Popa, în stare gravă la spital

Zi neagră pentru fotbalul românesc! Ionuț Popa, în stare gravă la spital
Zi neagră pentru fotbalul românesc! Ionuț Popa, în stare gravă la spital

Celebrul antrenor Ionuț Popa este internat la spital în urma unui stop cardio-respirator, starea sa de sănătate fiind gravă. ”Este sub supraveghere medicală”, au spus surse medicale, citate de Mediafax.

Antrenorul Ionuț Popa, în stare gravă la spital

Ionuț Popa (67 de ani) a fost dus, marți seară, la UPU de la Spitalul Județean Arad în stop cardio-respirator. Antrenorul a fost internat la Terapie Intensivă, intubat și ventilat mecanic.

”Este în stare gravă. E în comă! A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, a precizat o sursă din cadrul unității medicale.

Reprezentanți ai spitalului Județean Arad au declarat miercuri, pentru sursa menționată, că starea de sănătate a antrenorului este gravă, fiind în continuare în comă, intubat și ventilat mecanic: „Este sub supraveghere medicală”.

Istoricul medical

Primele probleme de sănătate ale lui Ionuț Popa au apărut în luna ianuarie a anului 2019, când era antrenor al echipei UTA. A fost văzut de mai mulți doctori de la Arad, Timișoara, Viena, Cluj, Budapesta sau Iași, dar starea sa nu s-a ameliorat, acesta având tumori la nivelul capului. După ce a trecut prin mâinile mai multor medici, familia spunea că „starea lui stagnează. Nu este nici mai bine și nici mai rău, dar e bine că nu a crescut tumoarea pe care o are la cap, care este inoperabilă”.

Gigi Becali sare în ajutor. Încă n-a dat niciun ban

După ce câțiva foști jucători ai lui Ionuț Popa au anunțat că sunt gata să dea o mână de ajutor, patronul FCSB a intervenit și a declarat că el va susține toate cheltuielile pentru că îl apreciază mult pe Popa. Totodată, Poli Timișoara a declanșat o acțiune de sprijinire a tehnicianului. Din momentul declarației lui Becali, nimeni dintre cei care anunțaseră că vor face orice efort pentru a-l ajuta pe antrenor nu a făcut vreo mișcare.

„Am citit declarațiile domnului Becali și promisiunile făcute. S-a rămas doar la faza promisiunilor”, a declarat Medamira Popa, fiica lui Ionuţ Popa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI