Zi mare pentru Antonia și Alex Velea. S-au bucurat alături de fani

de: Alexandra Chivu
08 12. 2020

Mare bucurie în familia formată din Antonia și Alex Velea. Este o zi importantă pentru cei doi, lucru împărtășit de cântăreața cu fanii pe rețelele de socializare. „Mulțumim pentru cea mai frumoasă petrecere!”

Antonia și Alex Velea, zi importantă. Copiii lor au fost în extaz

Povestea de iubire dintre Antonia și Alex Velea. Cântăreața l-a cunoscut pe Vincenzo Castellano în clubul acestuia din București, după ce se remarcaseră reciproc anterior la unul dintre concertele artistei. Ea era prietenă cu o amică de-ale italianului, femeia i-a pus o vorbă bună lui Vincenzo, astfel că cei doi s-au apropiat.

Fericiții părinți ai unei fetițe, Maya, Antonia și Vincenzo au ajuns în fața altarului, unde și-au jurat iubire veșnică, care a fost dată, de fapt, să fie determinată. Cei doi s-au separat, iar situația privind divorțul și copilul lor pare că nu s-a așezat  complet nici astăzi.

Între timp, Antonia accelera în domeniul muzical, intrând în sfera artiștilor de notorietate din România, unde l-a întâlnit pe bărbatul care avea să-i schimbe viața pentru totdeauna, Alex Velea. „El este pentru mine un bărbat foarte talentat. Pune suflet în ceea ce face”, spunea bruneta într-un interviu. S-au iubit, au întemeiat o familie, iar acum se bucură de zâmbetele a doi copii, Akim și Dominic.

Mezinul familiei a fost în culmea fericirii

Cei doi se declară fascinați de micuții lor cu fiecare ocazie, mai cu seamă atunci când le văd fericirea pură pe chip. Unul dintre aceste momente s-au petrecut azi, când cuplul le-a organizat o petrecere pentru a-l celebra pe Akim. Antonia a anunțat evenimentul pe rețelele de socializare de la primele ore ale dimineții. Ea a postat mai multe imagini cu ea și mezinul familiei, dar și cu darurile primite de acesta.

După cum se poate observa în fotografii, fiul Antoniei și al lui Alex Velea a avut o zi minunată, putându-se bucura de baloane colorate, dulciuri, daruri și afecțiunea celor din jur. Dată fiind deosebita ocazie, Antonia i-a făcut puiul ei o urare. În același timp, a ținut să le mulțumească tuturor pentru petrecerea perfectă organizată în cinstea fiului lor.

„La Mulți Ani, Akim!!! Mulțumim pentru cea mai frumoasă petrecere și mulțumim pentru dulciuri!”, a scris Antonia pe Instagram.

„La multi ani sănătoși și fericiți ❤️?✨? / La multi ani, Akim ??♥️ / Frumuseți ? / Vă iubeeesc???? / Să îți trăiască, la mulți ani ❤️/ La mulți ani, îngerașule??❤️?”, sunt doar unele dintre comentariile internauților de pe Instagram.