Zannidache, momente uluitoare la Survivor România. A fost mușcat, în timp ce dormea

Zannidache, momente uluitoare la Survivor România. A fost mușcat, în timp ce dormea
Clipe de panică la Survivor România pentru Zanni!

Momente uluitoare la Survivor! Zannidache s-a speriat extrem de tare după ce a fost mușcat, ulterior a reușit să-și trezească majoritatea coechipierilor din cauza țipetelor de panică. Ce s-a întâmplat cu protejatul lui Alex Velea?

Clipe de panică în tabăra Războinicilor! Ce a pățit Zanni în timpul nopții?

Somnul e extrem de important pentru cei aflați în acerba competiție din Dominicană. Odihna a rămas printre puținele lucruri care le mai rămân sportivilor pentru a prinde energie și a putea astfel să dea randament pe traseu.

Din păcate, condițiile sunt aspre și în dreptul acestui punct, pentru că ei nu au parte de paturi sau de pături prea groase care să le țină de cald în timpul nopții, ci dorm pe lemn într-o baracă improvizată.

Concurenții nu au niciun fel de siguranță în timpul nopții, așa că pot fi mușcați de diverse insecte sau deranjați de zgomotul animalelor din junclă. Iată că acest lucru s-a întâmplat! Zanni a fost cel ghinionist și a fost mușcat de un scorpion.

Țipătul acestuia a reușit să-l trezească pe Culiță inițial, care se afla exact lângă el, ulterior pe mai mulți colegi. Artistul s-a văzut nevoit să solicite ajutorul medicului. „Băi, m-a ciupit rău de tot!

Șimțeam așa că…dar nu știam dacă e, că m-am trezit așa brusc. Ca o chestie ușoară, o senzație ușoară. Acum doar mă înțeapă mâna ușor, cred că e de la bandaje.”, a spus Zanni după incidentul din camp.

Specialistul a intervenit rapid și i-a administrat un tratament. Cântărețul a întâmpinat dificultăți în a-și mișca mâna, dar în cele din urmă a început să se simtă mai bine. Cel din urmă este în afara oricărui pericol. „Dacă mă transform în scorpion o să vă spun”, a glumit Zanni.

„Unii vor să rămână cu cei mai proști, îi votează pe cei mai buni”

„Unii vor să rămână cu cei mai proști, îi votează pe cei mai buni (…) Te dai bine pe lângă Jador și zici că îți pare rău ca a plecat Ana, când tu, de fapt, abia așteptai să ajungi utima fată. Ți-a picat fața când ai văzut că au venit și ele două. Știai că Jador o să o voteze pe Ana, pentru că a mai votat-o. Știu că tu voiai să auzi că ești cea mai bună de la Faimoși, sunteți noi prea proști, nu ne-am unit, îl lăsăm pe unul care nu mai aleargă ca înainte, că e șchiop, și-l lăsăm pe el să voteze pe altul care și-a rupt piciorul tot în ziua aia, să nu o voteze pe Elena și ă o voteze pe Ana. Între ele două e o diferență foarte mare, Ana nu s-a certat cu nimeni, făcea favoruri, cu toată lumea era bună, gătea, era gospodină aducea multe puncte”
Zanni

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI