Zanni, la cuțite cu Jador. Cum a îndrăznit să îl amenințe la Survivor România 2021

Zanni, la cuțite cu Jador. Cum a îndrăznit să îl amenințe la Survivor România 2021
Jador si Zanni, la cutite

Zanni este la cuțite cu Jador. Cum a îndrăznit să îl amenințe la Survivor România 2021. Ce se întâmplă între cei doi concurenți, citiți în articolul de mai jos.

Amenințări la Survivor România. Ce au de împărțit Jador și Zanni

Zanni și Jador sunt la cuțite în show-ul TV Survivor România. Au fost făcute deja primele amenințări. Ce se întâmplă între concurenții îndrăgitului concurs din Republica Dominicană.

Cele două echipe concurente de la Survivor România, Faimoșii și Războinicii, s-au întrecut într-un nou joc pentru imunitate. Concurenții de la Survivor România au fost puși în fața unui nou traseu, care a presupus precizie și coordonare între colegi. Episodul de vineri, 29 ianuarie, a adus în fața telespectatorilor noi intrigi între echipe, precum și certuri în timpul jocului.

Faimoșii nu se înțeleg deloc bine

Astfel, relațiile dintre coechipierii de la Faimoși sunt tot mai afectate de răutățile concurenților, precum și din cauza lipsei de comunicare.

Cătălin Moroșanu: Sunt foarte mulți individualișiti. Stau supărate, începând cu Nemeș.

Marilena: Am foarte multe de reproșat. Nu îmi este ascultată părerea.

Zanni: Eu sunt atât de slab, că mai am puțin și devin transparent. Îmi ies oasele pe afară”, spun concurenții.

Zannidache se simte amenințat de Jador

În afară de lipsa mâncării, Zannidache de la Faimoși crede că este atacat încontinuu de Jador. Între cei doi a început duelul, iar Zannidache abia așteaptă să îl confrunte.

Jador nu știe în ce duel s-a băgat cu mine. Când vede că ceilalți sar pe mine, Jador sare și mai tare. Nu știi în ce duel te-ai băgat. Abia aștept să mă prinzi la cotitură”, a spus Zanni.

Concurent nominalizat pentru eliminare

Prezentatorul Survivor România, Daniel Pavel, a rugat echipa care a pierdut jocul pentru imunitate să nominalizeze un concurent spre eliminare. Tensiunile dintre echipe au atins cote maxime.

Daniel Pavel: Ne aflăm la primul consiliu de nominalizare din această săptămână.

Cătălin Moroșanu: Noi adversari pe care vreau să îi nimicesc.

Alin: Tot mă amenință și nu prea mă bate”, au mai spus concurenții.

Două jocuri de imunitate pe săptămână

În fiecare săptămână vor fi două jocuri pentru imunitate, în urma cărora echipele care au pierdut vor face nominalizări pentru eliminare. Prezentatorul Survivor România a explicat procedura prin care nominalizații pot fi salvați de cei de acasă.

Vom avea două jocuri de imunitate, urmate de câte un consiliu de nominalizare și ulterior un consiliu de eliminare. Dacă un una dintre echipe pierde ambele jocuri de imunitate, doar în primul consiliu de nominalizare vom deschide liniile de vot pentru ca publicul să-și susțină concurentul favorit, exclusiv prin SMS.

Ce se întâmplă când ambele echipe pierd

În situația în care ambele echipe pierd, se deschid liniile de vot pentru fiecare echipă în parte. În fiecare consiliu de nominalizare, concurenții din echipa pierzătoare se nominalizeaza spre eliminare. În urma clasamentului voturilor exprimate de public, concurentul clasat pe primul loc are dreptul să nominalizeze pe cineva din echipa sa. Cel care este cel mai bine plasat în votul publicului este și cel care face nominalizarea spre eliminare

În cazul în care concurentul plasat pe primul loc este și el nominalizat de către colegii săi, automat se salvează. Concurentul nominalizat, cu cele mai puține voturi din partea publicului, părăsește concursul. Pentru a-ți susține concurentul favorit, trimite prin SMS la 1230 numele acestuia. Se poate vota exclisiv pe durata consiliului de nominalizare, în timpul emisiunii de pe TV„, a explicat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI