Zanni, cadou de suflet pentru Ana Porgras înainte de Survivor: ‘Dacă sunteți săraci’. Ce s-a aflat abia acum

Zanni, cadou de suflet pentru Ana Porgras înainte de Survivor: ‘Dacă sunteți săraci’. Ce s-a aflat abia acum
Ana Porgras si Zanni au o relatie speciala de prietenie

Survivor România nu este doar o competiție sportivă, ci este un reality-show de succes, care surprinde cele mai profunde emoții și este locul în care se leagă cele mai frumoase prietenii. Înainte să se înfiripe o idilă între Maria Chițu și Albert Oprea de la Războinici, cea mai populară relație de prietenie de la Survivor a fost cea dintre Zanni și Ana Porgras. Cu ce cadou a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras.

Zanni, cadou de suflet pentru Ana Porgras înainte de Survivor

Ana Porgras a părăsit competiția din Republica Dominicană acum o lună de zile, după ce a fost nominalizată de Jador. Zanni a izbucnit în plâns după ce fosta gimnastă a părăsit Consiliul de eliminare, semn că nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. Chiar dacă fanii au organizat o petiție online pentru a o readuce pe Faimoasă în concurs, acest lucru nu s-a mai putut realiza.

Legătura dintre Zanni și Ana Porgras era vizibilă pentru toată lumea. Cei doi s-au împrietenit încă din România, cu puțin timp înainte de pleca spre Republica Dominicană, iar în junglă au descoperit că au destule lucruri în comun. Jador îi tachina mereu, numind-o pe Ana „iubita lui Zanni”, deși cei doi Faimoși nu au recunoscut niciodată că între ei ar exista ceva mai mult decât o frumoasă prietenie.

Ceea ce nu multă lume știe este că Zanni a petrecut câteva zile la apartamentul Anei Porgras, înainte ca cei doi viitori concurenți de la Survivor să plece spre Republica Dominicană. În preajma Crăciunului anului trecut, trapperul a vizitat-o pe fosta gimnastă acasă la Brașov. Așa cum se obișnuiește, Zanni nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un cadou adecvat sărbătorilor de iarnă: un glob de atârnat în bradul de Crăciun.

„Sunt zilele Crăciunului, în cazul în care vedeți aceste imagini prin februarie… Că prin februarie-martie o să punem acest videoclip, aflați că noi ne antrenăm și că este Crăciunul. Și globul pe care l-am adus eu în această casă este acesta! Nu m-am jucat.

În cazul în care sunteți săraci și n-aveți cum să facei cadou cuiva, să nu veniți cu mâna-n c**, veniți frumos cu o beteală, cu un glob din ăsta furat din curte, din alt brad. Dar contează gestul! Foarte frumos gestul.

Cum se antrenau Zanni și Ana Porgras în apartamentul brunetei

Zanni a declarat că el și cea care avea să devină viitoarea lui parteneră de ștafetă s-au antrenat din greu, câteva zile bune, înainte de a pleca spre Survivor România. Cei doi au făcut flotări, abdomene, exerciții de încălzire și au aruncat cu mingile în popice pentru a-și testa îndemânarea.

„Acum este testul filmării. Vezi, din cauză că ești filmată, te grăbești și ratezi, îți zic eu! Ieri nimereai tot, acum ce faci? O să întrebe lumea acum: cum adică ieri? Voi de cât timp stați împreună? Ei, de câteva zile ne tot antrenăm… ne obosim!”, a zis Zanni în cadrul vlogului său, care a apărut acum câteva zile pe Youtube.

Deși cei doi foști Faimoși nu și-au recunoscut public relația, fanii Survivor le-au spus, în nenumărate rânduri, că se potrivesc și le-ar sta foarte bine împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI