Zâna Andreea Marin a renunțat la fițe! Ce a ajuns să facă vedeta, singură, pe stradă. Toți s-au uitat lung la ea FOTO EXCLUSIV

Zâna Andreea Marin a renunțat la fițe! Ce a ajuns să facă vedeta, singură, pe stradă. Toți s-au uitat lung la ea FOTO EXCLUSIV
Zana Andreea Marin a renuntat la fite

Una dintre divele din România care nu are nevoie, cu siguranță, de niciun fel de prezentare este Andreea Marin. Fosta Zână a Surprizelor este una dintre cele mai sitlate, admirate și populare vedete de televiziune de la noi din țară. Cu o carieră fulminantă în mass-media ce se întinde pe parcursul a mai bine de două decade, Andreea Marin este omniprezentă în showbizul monden.

Zâna Andreea Marin a renunțat la fițe

Iubita lui Adrian Brâncoveanu știe cum să atragă privirile precum un magnet, indiferent cu ce se îmbracă sau în ce local se află. Deși este o femeie serioasă, matură și extrem de serioasă, Andreea Marin întoarce capete pe stradă chiar dacă poartă o vestimentație mai puțin formală, lucru care s-a și întâmplat destul de recent.

Fotoreporterii impact.ro au surprins-o pe Andreea Marin ieșind de la Mall Băneasa cărând sacoșe de la Zara Home. Deși o vedetă cu pretanța și situația ei financiară îi permite să-și facă toate poftele, oricât de mult ar costa-o, iată că Zâna demonstrează încă o dată că este o femeie care se poate bucura și de lucruri pentru care nu este nevoie să scoți o mică avere din buzunar, atâta timp cât îți fac plăcere.

Îmbrăcată comod, într-o rochie de culoare bleu deschis și balerini, Andreea Marin a purtat o pălărie de paie, ochelari de soare și mască de protecție pentru a nu fi recunoscută de mulțime. După ce s-a întors la mașină, diva și-a dat jos masca de protecție, a pus sacoșele pe bancheta din spate și a pornit la drum.

Andreea Marin a fost cerută în căsătorie de Dan Bittman

Dintotdeauna a fost una dintre cele mai curtate femei din showbizul românesc, iar Andreea Marin știe acest lucru foarte bine. De curând, vedeta a mărturisit că unul dintre pretendenții ar fi fost cuceritorul Dan Bittman.

Solistul de la Holograf a cerut-o în căsătorie pe faimoasa prezentatoare TV, dar diva l-a refuzat politicos. Deși au trecut mulți ani de atunci, cei doi au rămas foarte buni prieteni.

„E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce ma priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit”, declara frumoasa Andreea Marin, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI