Yahtul Alezzi are prețuri colosale. Cât te costă o plimbare pe vasul recomandat de Răzvan Simion FOTO EXCLUSIV

Yahtul Alezzi are prețuri colosale. Cât te costă o plimbare pe vasul recomandat de Răzvan Simion FOTO EXCLUSIV
Yahtul Alezzi, atracția sezonului

Răzvan Simion le-a făcut tuturor o surpriză în momentul în care a recomandat un yaht pentru o experiență inedită! Chiar dacă toată lumea și-ar dori să ajungă pe Alezzi, prețurile sunt destul de piperate.

Totul despre yachtul Alezzi. Cât te costă o mini-croazieră

Românii amatori de distracție se vor putea bucura de noi experiențe! Cei ce își doresc să se distreze la Constanța pot să aleagă o locație de lux, anume yachtul Alezzi. Prețurile colosale îi fac pe cei mai mulți să uite de dorințe, dar plăcerile trebuie îndeplinite cumva!

Un afacerist constănțean a investit nu mai puțin de 10 milioane de euro în yacht, așa că nu este de mirare că mulți români se visează să ajungă pe vasul extrem de popular și iubit printre vedete. Chiar și Răzvan Simion l-a recomandat tuturor fanilor săi!

Distracție maximă la Constanța! Alezzi este atracția sezonului

Chiar dacă distracția este în toi pe yacht, românii trebuie să scoată sume frumoase din buzunar pentru a avea parte de o mini-croazieră spre Portul Tomis. Vasul este ancorat în Dana 9 a Portului Midia, ce reprezintă punctul de plecare pentru petrecăreți.

Ținând cont că vasul a fost pus la punct cu mult rafinament, pentru ieșirea de tip ‘family’ trebuie să fie achitată o sumă de 250 de lei/persoană. În acești bani intră și mâncarea. Între timp, pentru restul ieșirilor trebuie achitat un bilet în valoare de 350 de lei.

Vasul pleacă din punctul Dana 9, aflat în Portul Midia, deplasându-se până la Portul Tomis, anume la Cazino. Cei ce și-au achitat biletele pentru o mini-croazieră trebuie să ajungă la îmbarcarea ce are loc cu o oră înainte de plecare.

Cum arată vasul. Toată lumea a rămas uimită

Iachtul Alezzi a fost pozat de fotoreporterii Impact, așa că vasul magnific nu poate să fie ratat din topul experiențelor spectaculoase pe care trebuie să le trăiască românii. Chiar dacă prețul unei mini-croazieră nu este mic, tot ce se oferă în acest loc este la cel mai înalt nivel al rafinamentului.

De asemenea, persoanele interesate pot să participe și la concertele artiștilor în vogă. Spre exemplu, pe Alezzi Yacht vor apărea Carmen Chindriș și Taraful Rudenilor, Dirty Nano, Delia, Dj Dark, 3 Sud Est și mulți alții.

Răzvan Simion a ales să recomande acest loc magic, așa că fanii săi au vrut să afle imediat totul despre vasul din Constanța ce este atracția sezonului. Chiar dacă prețurile sunt piperate, cu siguranță yachtul o să fie plin toată vara!