X Factor revine la Antena 1. Ce a anunțat acum postul de televiziune

X Factor revine la Antena 1. Ce a anunțat acum postul de televiziune
X Factor revine la Antena 1. Ce a anunțat acum postul de televiziune

După o lipsă de câțiva ani, sezonul 9 al concursului muzical ”X Factor” își deschide porțile. Audițiile vor începe în curând, doar în București.

X Factor revine la Antena 1! Noua formulă a juriului, spectaculoasă

Emisunea ”X Factor” face parte din franciza internațională ”The X Factor”, al cărei format a fost creat în anul 2004 de Simon Cowell. Concurenții sunt selectați pe baza unor audiții cu public. Primul sezon al concursului a început pe 17 septembrie 2011 și s-a terminat pe 1 ianuarie 2012, fiind câștigat de Andrei Leonte.

X Factor revine la Antena 1. Ce a anunțat acum postul de televiziune
Bella Santiago, câștigătoarea X Factor, sezonul 8

Concursul este produs de FremantleMedia și SYCOtv și are ca sponsori oficiali Orange România, Tymbark România și Wrigley România. ”Factorul X” se referă la o trăsătură indefinibilă care atrage calitatea de star.

Deși s-a zvonit că peste emisiune va fi trasă cortina, șefii Antena 1 surprind cu un nou sezon. Juriul de la cârma lui va fi format din Delia Matache, Liviu Teodorescu, Antonia Iacobescu și Ștefan Bănică Jr.

Etapele concursului

  • Audiții la producători
  • Audiții în fața juriului
  • Tabăra de pregătire (Stiuta si ca Boot-camp)
  • Vizite la casele juraților
  • Galele live

Din sezonul 5 s-a sărit peste etapa vizitelor la casele juraților, deoarece Carla’s Dreași nu dorea ca identitatea să-i fie aflată.

Audițiile, numai la București

Anul acesta, audițiile vor avea loc la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum fanii emisiunii erau obișnuiți. Oricine crede că are ”Factorul X” se poate înscrie pe casting.a1.ro, urmând ca preselecția să fie făcută de o echipă de specialiști. Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit vârsta de 14 ani, minorii fiind însoțiți de un reprezentant legal la audiții.

Delia a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu al competiției de voci, în sezonul cu numărul 8, alături de Bella Santiago, după ce discipolul ei, Florin Ristei, a adus acasă marele trofeu, în 2013.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI