30 iul. 2021 | 17:48

X Factor a fost anulat! Ce se întâmplă cu celebra emisiune, după 20 de ani de prezență pe sticlă

Monden
X Factor a fost anulat! Ce se întâmplă cu celebra emisiune, după 20 de ani de prezență pe sticlă
De ce a fost anulat X Factor

Veste incredibilă pentru fanii emisiunii X Factor. Show-ul fenomen, care a făcut istorie în întreaga lume, a fost anulat. Ce se întâmplă, de fapt, cu proiectul gândit de Simon Cowell, după 20 de ani de prezență pe sticlă. Melomanii au rămas fără cuvinte.

De ce a fost anulat X Factor

Veste bombă pentru iubitorii show-ului de talente X Factor. Celebrul proiect gândit de Simon Cowell acum aproape două decade a fost anulat în Marea Britanie. După 17 ani de emisie, de când a fost difuzat pentru prima oară, X Factor a fost oprit de postul ITV, conform publicației New York Post.

Oficialii canalului ITV din Marea Britanie au confirmat știrea și a spus „nu există planuri actuale pentru următoarea serie de„ Factorul X ”în această etapă”.

Emisiunea a fost creată de Simon Cowell și a fost difuzată pentru prima dată în 2004. De-a lungul anilor, au fost difuzate 445 de episoade, iar ultimul sezon a avut loc în 2018.

Leona Lewis, Little Mix și One Direction s-au lansat la X Factor

X Factor este un show care a lansat cariera mai multor muzicieni și trupe britanice de succes precum One Direction, Leona Lewis și Little Mix. Cowell este la conducerea mesei juraților alături de artiștii Sharon Osbourne, Louis Walsh și Nicole Scherzinger.

În februarie 2020, rețeaua ITV a anunțat că X Factor va fi întrerupt, dar va reveni în 2021. Câteva luni mai târziu, Kevin Lygo, director de televiziune la ITV, a dezvăluit la festivalul virtual de televiziune din Edinburgh că nu garantează că show-ul va reveni vreodată.

„Nu se întoarce cu siguranță, s-ar putea întoarce și, în caz contrar, formatul se va modifica. Simon Cowell controlează show-ul (n.r. – X Factor) mai mult decât noi. Când vrea să se întoarcă, cum vrea să se întoarcă? Sperăm că putem face parte din el.”, a declarat Kevin Lygo, potrivit celor de la New York Post.

Fostul jurat de la „American Idol” a venit cu ideea proiectului X Factor ca înlocuitor al emisiunii „Pop Idol”, emisiune care a rulat, inițial, din 2001 până în 2003 și a dat naștere mai multor versiuni internaționale.

X Factor România continuă în această toamnă la Antena 1

Deși în Marea Britanie show-ul X Factor a fost anulat, în România emisiunea preferată a iubitorilor de muzică de pretutindeni se pregătește de un nou sezon. Oficialii de la Antena 1 au anunțat grila de toamnă 2021 care promite să aducă telespectatorilor cele mai tari emisiuni din acest an.

X Factor, iUmor, Stand-Up Revolution, Asia Express, Preţul Cel Bun şi un nou sezon din serialul Adela sunt doar câteva dintre producțiile de top cu care șefii de la Intact au de gând să dărâme recordurile de audiență în următoarele luni de zile.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Capital.ro
Cum se aprinde Sfânta Lumină la Ierusalim. Miracolul care are loc an de an la Mormântul lui Iisus
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
INTERZIS în SÂMBĂTA MARE! Este cel mai mare PĂCAT
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro